{ Vi har laget dørskilt til badet! #moderne #perler }

Jeg og småtassene har perlet litt! Og jammen laget vi like gjerne nytt skilt til badet samtidig… Vi er storfornøyde! =)

dørskilt wc toalett bad perler KL5A3572 copy

Dørskilt til badet DIY – perler

Da vi flyttet inn var alle dører furu – og jeg er igang med å male… =) Blandt annet døra inn til badet har fått litt maling, da tok jeg av skiltet som satt fast her før jeg startet å male. Dette var et typisk messing-skilt fra 90-tallet. Vi hadde vi lyst til å montere opp noe nytt da jeg hadde malt – dermed perlet vi nytt skilt!
dørskilt wc toalett perler KL5A3576 copy

Hva synes du? Greit å ha et skilt på døra så nye gjester ser hvor badet er =) Jeg har helt enkelt festet de til veggen med bittelitt dobbeltsidig teip (sånn går det når man er litt utålmodig og gjerne skulle ha gjort ting i går… Har fungert kjempefint så langt!)

Pokemon perle mønter KL5A3590

Da vi først var igang med å perle litt hadde småassene innnnnmari lyst på Pokemon – dermed valgte de seg et par design fra pinterest som jeg perlet til de. Pokemon-ballen har Lukas perlet selv =)

perler mønster pokemon KL5A3577

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...