{ video // DIY // lag sommerfugler av marsipan }

sommerfugler video lag sommerfugler av marsipan

Jeg håper du har hatt en fiiiiiiin palmesøndag sammen med familie og/eller venner i dag ♥ Tenk at det allerede er påske!

Husker du at jeg la om layout´n på bloggen? Det var hovedsakelig for å kunne legge ut videoer, jeg har jo egentlig null peiling på data og nettside osv – så wordpress er litt knotete å sette seg inn i for min del. Men men, alt går forhåpentlig til slutt! ♥ Så, nå har jeg da altså laget min aller første video – ik! Du finner den på bloggen HER. Hva synes du…? Planen er å lage flere fremover, så forhåpentlig lærer jeg mer etterhvert ♥ Jeg blir veldig veldig veldig glad for tilbakemeldinger – send meg gjerne mail ToneroseDesign@gmail.com ♥ Jeg er også på youtube, HER

Ønsker deg en fortsatt HERLIG kveld!

Stor klem ♥

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...