{ Video // DIY Popcornboks }

HER finner du videoen på youtube om den bruker litt tid for å laste her ♥

Jeg har laget en DIY-video på hvordan brette og montere en popcornboks, deler den her på bloggen. Det er raskt og enkelt! ♥ Når jeg skal lage mange popcornbokser tar det naturlig nok en del tid, men da ser jeg feks på en serie på Netflix samtidig – kos!

Have fun!

…designet jeg bruker på popcornboksene i videoen har jeg designet for Japan Photo – du fnner de HER om du har lyst til å lage tilsvarende med egne bilder/tekst på. Popcorn er alltid suksess, enten det er på dessertbordet i et bryllup eller i barnebursdag/kinokveld.

Fortsatt herlig dag til DEG!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...