Video // Lær å pynte kake // Del 1: Farge marsipan

Endelig!

Det har tatt tid, men endelig har jeg litt video klar slik at DU kan lære deg kakedekorering! =) Det har blitt en stund siden jeg filmet, men bedre sent enn aldri. Jeg tenkte å vise deg hvordan du kan pynte denne kaka, trinn for trinn. Det er en klassisk og vakker kake som passer til svært mange anledninger =) Jeg har holdt veldig mange kakekurs, og et par av kursene kjørte jeg alltid samme dag: formiddagskurs med marsipanblomster – og ettermiddagskurs hvor vi legger marsipanlokk osv. De som da ville delta på begge disse kursene har tilsammen laget kaker slik som den du ser på bildet av meg!

Nå har jeg endelig fått filmet hele pynte-prosessen! Første film er allerede klar; vi starter med å farge marsipanen. Deretter vil det komme ny video med småblomster av marsipan, marsipanroser, legge marsipanlokk, rutemønster rundt kaka, perlebord, dekor med pregematte, og hvordan farge blomster med pulverfarge + plassere pynten på kaka.

Høres det greit ut?

Håper det faller i smak, videoen finner du på YouTube-kanalen min HER, og forhåpentlig straks under =)

✭ stor klem!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...