VINN { adventspakke } herlig sybok, søte utstikkere etc

3adventspakke

3.søndag i advent – og tid for en ny adventspakke/giveaway ♥ Dagens julegave innholder herlige boka til tvillingsøstra mi – Syglede for mor og barn ! Den innholder oppskrifter og fremgangsmåte til vakre vintage kjoler, søte barneluer og masse masse annet ♥ Oppi gava har jeg plassert skjønne utstikkere, disse er perfekte til pynt i marsipan (pynt på kaker, cupcakes etc), til å lage kjeks med, brownies, melonpinner, til brødskiver i matboksen etc etc. Mikke-utstikker brukte jeg OVERALT i bursdagen til Daniel – HER. Pakka innholder også søte papirsugerør fra flotte FestFabrikken, også har jeg smetti oppi min favorittkopp som jeg har kjøpt på Søstrene Grene “Magic is something you make“!

Vinneren trekkes neste søndag ♥ Du blir med ved å dele innlegget på FB, det finner du HER

Ønsker deg en fortsatt MAGISK tredje søndag i advent!

Stor klem,

 T signatur3

No Comments

Leave a Reply