VINN { adventspakke } Lag supersøt babykake/cupcakes

Adventspakke2

Da er det allerede blitt 2.søndag i advent – og tid for en ny adventspakke/giveaway ♥ Herlige pakka er full av supert stash til å lage babykake – sponset av flotteste FestFabrikken! Julegava innholder to flotte FirstImpression silikonformer, en i fasong av en vakker liten baby, og den andre i søtt babystash; babyklosser, tåteflaske, rangle, små sko etc. Disse to formene bruker jeg MYE – på så og si alle babykakene mine! Du ruller en ball av marsipan, presser marsipanen nedi forma, evt stryker bort overflødig marsipan, og smetter det hele i frysern en halvtimes tid. Deretter kan du vippe ut perfekt liten marsipanbaby etc! Skjønne utstikkere til å lage liten body, barnevogn, gyngehest og tåteflaske. Cake drum (kakefat ca 1cm tykt) – og form til å lage bokstavklosser. HERLIG!

Vinneren trekkes neste søndag ♥ Du blir med ved å dele innlegget på FB, det finner du HER

Ønsker deg en fortsatt STRÅLENDE andre søndag i advent!

Stor klem,

 T signatur3

8 Comments

 • Inca on December 9, 2013

  Herlige Tone! Jeg melder meg på trekningen.

 • Toril antonie borrmann on December 9, 2013

  Jeg skal bli mormor snart så det hadde vært kjempegøy å vinne det til min datter:)<3 <3 <3 <3

 • Ingvild on December 9, 2013

  Krysser fingrene for at dette settet kommer min vei

 • Stine on December 9, 2013

  Du får meg til å ønske at jeg fullførte konditor lære tia 🙂 du er suuper flink! 🙂

 • Toril antonie borrmann on December 9, 2013

  å tenk å vinne den fine adventpakken til min datter, jeg skal bli mormor snart 🙂

 • Anna rosseland on December 8, 2013

  Kjempe stilig 🙂 likt og delt ..

 • Else Camilla Norum on December 8, 2013

  Ja takk 🙂 Delt å likt.Riktig god adventstid å førjul 🙂

 • Wassan Almamar on December 8, 2013

  Takk, jeg vil være med i det giveaway…. Deler og liker

Leave a Reply