{ Vinn bbhugme – pute! }

I dag storkoser jeg meg sammen med herlige JapanPhoto-crewet på stand på Oslo Christmas Show hvor vi lanseres vårt samarbeid. SÅ utrolig gøy at selveste Japan Photo straks tilbyr trykksaker til festbord!! Jippi ♥ ToneroseDesign julekort kan du bestille i nettbutikk allerede i dag! Stas om du har lyst til å beøske oss på standen, Japan Photo har en fantastisk overraskelse til deg i forbindelse med samarbeidet vårt om du kommer innom!

KL5A9317

Men, tilbake til det jeg skulle skrive om… I dag er jeg så heldig å få lov til å dra igang en giveaway på den fantastiske puta fra bbhugme!

Da jeg gikk gravid, og ikke minst da jeg amma hadde jeg ikke hørt om denne puta. Dermed brukte jeg alt vi hadde av puter og dyner for å prøve å støtte kroppen i et desperat forsøk på å sove når kroppen etterhvert forandret seg mer og mer i svangerskapet. Flere som kjenner seg igjen? Jammen godt det kun varer noen måneder, hihi! Etter fødsel fikk jeg ammepute, og ved amming brukte jeg denne. Det fungerte selvsagt – men etter å ha prøvd denne vet jeg at det kunne jo ha vært så mye bedre ♥

KL5A9504 kopier copy copy

Det samme gjelder selvsagt ved flaskemating, grunnen til at jeg brukte ammeputa var iallefall til å støtte opp kroppen og babyen – og det er også selvsagt deilig med støtte når man mater med flaske. Puta er faktisk formet som en lang pølse, dermed kan du selv dandere den til slik du synes er best! Da vi knipset bildene du ser her (til boka JukseSuperMamma) knøt jeg den faktisk rundt meg da jeg “ammet” – da fikk jeg jo støtte i ryggen samtidig! Deilig ♥ Den siste tiden har jeg jobbet bittebittebittelitt mye – og kroppen sier bla ifra med at det ikke lenger er like lett å sove (også jeg som er så heldig som vanligvis alltid sovner SÅ lett) – dermed må jeg innrømme at jeg har brukt den nå også, selv om jeg hverken er gravid eller ammer.. hihi! Fungerer flott til å støtte, og så mange muligheter siden man kan justere ringene i hver ende som man vil – dermed kan puta være helt løst eller skikkelig fast.

KL5A9573 kopier copy

Jeg ble introdusert for bbhugme da jeg besøkte vakre Maia for en stund siden – jeg skulle nemlig knipse bilder av vakre lille Felix ♥ Siden Maia er en god venninne hadde jeg ikke med meg ammepute osv, tenkte det var like greit å bare bruke det hun brukte til vanlig så slapp jeg å ha med meg så masse. Og hun hadde bbhugme! Glemte å nevne at jeg alltid bruker ammepute når jeg knipser nyfødtbilder forresten, det var jo kanskje greit å nevne – hihi! Da synes jeg det er mye enklere å dandere babyen fint når de sover, og enklere å flytte rundt på de osv. Med denne puten knøt vi den bare sammen slik at den fungerte som et babynest – og lille Felix sov så søtt og trygt oppi. Perfekt!

FAB_1923-2

Bilde over er knipset av vakre Maia! Her er puta i bruk under teppet.

KL5A6343-copy-copy-firkanta

Over ser du ett av bildene av skjønne lille Felix ifra denne fotograferinga – han er rett og slett helt perfekt! ♥

bbhugme giveaway

Puta er laget av 3 flotte norske kiropraktorer, og nå kan DU være så heldig å få en! Konsistensen er helt annerledes enn vanlige puter og ammeputer, gir fin støtte samtidig som den er deilig myk. Her kommer noen ord ifra den ene av de tre herlige jentene bak bbhugme:

Slipp magen UUUT !!

Er det én gang i livet du bare skal slippe magen løs og la den henge fritt, så er det når du går gravid!

Mange gravide holder magen inne helt unødvendig. Mange er rett og slett ikke klar over at de gjør det, og noen er faktisk redde for at om magen slippes helt vil de svaie for mye i korsryggen” og dermed få (mer) vondt. Så feil kan en ta..

Kvinnekroppen er, bokstavelig talt, skapt for å være gravid! 

Under graviditeten produserer vi et spesielt ”gravidsuperhormon” som gjør at vi blir mer tøyelige i kroppen enn vi er til vanlig, og dermed klarer også muskler og ledd lettere å tilpasse seg den stadig voksende magen og andre finurlige endringer som skjer med kroppen vår underveis (bl.a. økt svai i korsryggen).  Når du klarer å «slippe» magen helt ut vil du dessuten kjenne at du puster lettere, musklene i korsrygg og bekken jobber mer riktig, OG du gir babyen større boltreplass. Win-win for begge parter, ikke sant? 

Så strutt i vei !

Når du skal slappe av, eller sove, er det deilig å la magen synke ned i en myk pute. Med bbhugme får du nødvendig støtte der du trenger det mest, og du kan nyte følelsen av å «ligge på en sky».  Senere kan du bruke puten som ammepute (den er faktisk helt genial til det!) eller som babynest. Eller til lek og kos

PS! Skulle du være så uheldig å ha et særdeles kranglete bekken, eller en korsrygg som ikke klarer å svaie skikkelig, så kan en tur til «kirotraktoren»  gjøre underverker. (Små barn kaller oss gjerne «kirotraktorer», he he) Der får du også nyttige tips og råd til hvordan du selv kan gjøre hverdagen din lettere ….sånn kroppslig sett i alle fall;)

Klem fra Hilde, Kiropraktor

KL5A9317

For å være med i trekningen av denne giveaway´n er det så enkelt som å følge bbhugme på instagram, og kommentere på giveaway-bildet jeg deler på instagram. That´s it! Ønsker du større sjangse for å vinne puta (enten til deg selv eller ei venninne) kan du tagge et par venner som du tror er interessert i hver nye kommentar på instagram (nye venner hver gang) – så er det større sjangse for å vinne ♥ bbhugme finnes også på facebook, hyggelig om du vil like de der også.

KL5A9591 kopier

Hjertelig takk til herlige bbhugme som gir bort en herlig pute ♥ Lykke til, håper DU vinner!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...