{ Vinn et privat kakekurs! }

Ojojojojojojojoj!!

Nå har du mulighet til å vinne privat kakekurs!

Scroll deg nedover for å lese mer =)

Jeg er så heldig å være invitert til Buskerud Storsenter lørdag 5. Mai, og deretter Holmen Senter lørdag 12.Mai – jeg gleder meg!!

Kom gjerne innom på besøk!

Dette er det de skriver:

Inspirasjon og tips til vårens festligheter! 

Vi får besøk av Tone Almendingen Røyneland, kjent fra bloggen ToneroseDesign og den populære boka JukseSuperMamma. Hun deler tips og idèer til konfirmasjon, bryllup og andre festligheter. Lag stilige desserter til 17. Mai! Gratis aktiviteter for barna, og deilige smaksprøver. Velkommen!

Og tro det eller ei, men jammen kjører de Facebook-konkurranse på begge sentrene i forkant av at jeg kommer, hvor de GIR BORT 2 private kakekurs!! Wooop woooop! ♥ Dette er det de skriver om konkurransen:

?KONKURRANSE – Vinn DESIGNKAKE-KURS med Tonerose Design?

Planlegger du konfirmasjon, bryllup eller annet selskap? Vil du lære å pynte nydelige kaker? ???

Nå kan du vinne et privat kakekurs med kakebloggeren Tone Almendingen Røyneland!
Innholdet tilpasses vinnerens ønske – varighet 4 timer; lag en designkake sammen med Tone til egen feiring, få tips og hjelp til et komplett dessertbord, eller inviter venner og lær å pynte lekre kaker sammen! ??

Ojojojojojoj!! SOM jeg gleder meg, dette blir supergøy!!

Jeg holder åpne kurs i kakedekorering, men jeg holder mange flere private kurs. De private kursene varierer en del i innhold, det kan være noen som har lyst til å kose seg sammen med vennene sine med en kveld full av kakedekorering (alle lager de nydeligste kaker, selv med null erfaring fra tidligere!). Mange booker meg inn til privat kakekurs i forkant av et selskap, da pynter vi feks en designkake sammen, eller jeg hjelper de å designe et komplett dessertbord. Jeg har også vært med på både utdrikningslag og bursdagselskap, i sammen lager vi et opplegg etter ditt ønske! =) …det blir alltid fantastiske resultater etter endt kurs, og ikke minst er det supergøy! Er det rart jeg er takknemlig for å kunne jobbe med dette? Kjempegøy!

Gleder meg gleder meg gleder meg!!

Svipp innom facebooksiden til Buskerud Storsenter og også Holmen Senter – da kan du være med i begge konkurransene om å vinne gratis kakekurs!!

Også håper jeg du har lyst til å komme innom på besøk på Buskerud Storsenter lørdag 5. mai og/eller Holmen Senter lørdag 12.mai – klokken 12-15!

Jeg gleder meg!! =)

Stor klem!

 

LagreLagre

LagreLagre

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...