Vintage 1-årskake til ei litta prinsesse

IMG_3746

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av ei kake jeg nylig var så heldig å få lov til å lage til ei søt litta prinsesse, hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka herlige Elin! Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_3741

Jeg fikk tilsendt herlige bilder av lille Andrea, iført tyllskjørt og krone. Nusselig! Disse var flott inspirasjon til kaka ♥

IMG_3740

Rundt øverste etasjen plasserte jeg disse søte bildene i spiselig print (printet på sukkerark, med matfarge – kan bestilles på nettet hos feks kakeboksen om man ikke har printer til dette selv) Bildene festet jeg med bittelitt vann til kake, og rundt hvert bilde laget jeg en skjønn mønstret marsipanramme. Her har jeg brukt denne herlige silikonforma for å lage ramma (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

IMG_3735

Kakene har jeg trukket med marsipan som jeg har farget rosa, for å få denne fargen har jeg brukt wilton rose farge og littegrann lilla. Elsker litt støvete rosafarge! På toppen av kaka plasserte jeg en stor blomst av marsipan, denne har jeg kostet med litt pulverfarge slik at den er mørkere i midten og lysere utover.

IMG_3733

På kaka har jeg også drysset litt spiselig glitter – synes det passer flott på slike kaker ♥

IMG_3729

All pynt er spiselig, laget av marsipan. På nederste etasje har jeg laget mønster i marsipan, dette har laget ved å bruke en mønster-pregematte og presset ut fasongene med ulike blomsterutstikkere. Festes til kaka med bittelitt vann. Mellom etasjene har jeg plassert en stor sløyfe laget av marsipan. På kaka har jeg også brukt perlespray ifra pme, den finner du her. Jeg er forresten igang med å lage en kategori som heter “mine favoritter” her på bloggen – der vil du etterhvert finne linker til de produktene jeg bruker oftest, til dere som har etterspurt dette! ♥ Kategorien finner du her (to be continued..)

Håper dagens kake var til inspirasjon ♥ Jeg koste meg med å lage  denne kaka – tusen takk herlige Elin!

Jeg håper DU får en vidunderlig lørdag, her hos meg står det familiekos med småtassene på tapetet ♥ De er allerede høyt og lavt, minsteman begynte morgenen halv seks. Phui, noen som vet hvordan man stiller om unga til helg?? hihi.

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • anette on March 10, 2013

  Hei Tone!:) oi oi oi heeeeelskjønn !!:D kan tenke meg det var stoor stas å få denne kaka – hihi 😀 😀

  klemmer anette:)

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hjertelig tusen takk for så gode ord skjønne Anette!! =)

   Stor klem!

Leave a Reply