Vinterlig Bryllupskake – med blondemønster, blomster, duer og kongler {Bildedryss}

IMG_3167

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av bryllupskake til herlige Marianne og Jørgen, som jeg var så heldig å få lage for en liten stund tilbake. Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

 IMG_3156

Søte Marianne ønsket seg en sjokoladebombe av en kake, og det fikk hun! hihi. Kaken trukket med ekstra hvit marsipan (ifra Pals, Oslo) – og pynten går i lys kjølig rosa, hvitt og sølv. Og bittelitt brunt. Alt spiselig, håndlaget av marsipan.

IMG_3149

På den mellomste etasjen preget jeg diamantmønster, og i hvert hjørne festet jeg en stor hvit sukkerperle. Elegant! Trinn-for-trinn-turorial på dette kommer etterhvert ♥

IMG_3165

På den øverste og nederste etasjen hentet jeg opp mønster ifra den vakre brudekjolen til Marianne, og den herlige boleroen. Kjempegøy å kunne hente inn vakre personlige detaljer i kaka!

IMG_3151

På kakefatet plasserte jeg et par kongler som jeg modelerte av marsipan, dette skulle være bordkort i bryllupet – og dermed var det såklart naturlig å lage tilsvarende i spiselig variant, og ha med på kaka ♥  Brudeparets navn, såklart! Platene/skiltene laget jeg et par dager i forveien, slik at marsipanen rakk å få tid til å stive, og dermed kunne holde sin rette fasong når jeg plasserte de nedi/inni konglene. Navnene malt på med rosa lustre dust+bittelitt vodka. (vodka istedenfor vann, da alkoholen raskt fordamper)

IMG_3168

Nedover kaka “ramlet” det ulike blomster i lys kjølig gammelrosa og hvitt, romantisk!

IMG_3146

Et par duer i hvit marsipan. Det var gøy å designe kaka sammen med deg Marianne! ♥

IMG_3145

Blondemønsteret som gikk rundt den nederste etasjen videreførte jeg litt nedover kakefatet også.. ♥

IMG_3157

Det var det hele, jeg håper dagens kake var til inspirasjon!  Hjertelig takk til Marianne og Jørgen for at jeg fikk lov til å lage bryllupskaka deres ♥

kjempestas at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en strålende dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • anette on March 2, 2013

  Nyyyydelig!!! kakemesteren 😀 😀 😀
  kan tenke meg de ble herlig overrasket over denne nyyydelige kaka:))))) 😀

  klemmer anette:)

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hjertelig tusen takk skjønne Anette!! =) hihi, nydelig du er!

   Stor klem!

Leave a Reply