Vinterlig dåpskake i 2 etg, lyserosa med detaljer i brunt og hvitt

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer et bildedryss av en kake jeg laget for en stund tilbake, inspirert av nydelige ivitasjonene! Denne kaken hadde samme design på invitasjonene som denne, som du ser er hjerte-snøkrystall-motivet det samme. Vakre invitasjoner! Dette var en kake jeg koste meg med å lage, hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka skjønne Carina! ♥ Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Jeg modelerte søte lille prinsessa Therese Isabel liggende oppi et trau med skinnfell, ikledd nydelige håndlagede klærne sine. Inspirert av vakre bildene jeg fikk tilsendt! Kjempestas å hente inn slike personlige detaljer, det passet helt perfekt med disse klærne, da det var små detaljer av lysegult i invitasjonene. Perfekt!

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanblomster

Herlige Carina hadde noen ønsker om designet, og utover dette fikk jeg helt frie tøyler. Kjempegøy! ♥ Jeg elsker fargekombinasjonen sart lys rosa sammen med hvitt og kaldt brunt, og bittelitt lysegult. Herlig!

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Selve kaka var rød fløyelskake med hvit sjokolademousseostekrem, nam!

Marsipanbaby modelert etter nyfødtbilde - Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Kaken har jeg trukket med ekstra hvit marsipan (pals) som jeg har farget lys rosa. På kaken har jeg malt detaljer i hvitt, snøkrystall-hjertemotivet ifra invitasjonene, og ulike snøkrystaller og snøprikker.

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Jeg fikk tilsendt supersøte bilder av lille prinsessa, disse printet jeg på sukkerark med spiselig blekk, og festet til siden av den nederste etasjen. Alle bildene gjorde jeg om til svarthvitt, da blir det en “roligere” detalj. Vakre gullungen! Kakefatet har jeg trukket med marsipan, og preget mønster i. Søte prinsesse-stempler, dåpstempler etc etc.

Marsipanpynt - Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

All pynt på kaka her håndlaget, laget av marsipan.

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Jeg har strødd litt nusselige sukker-miniperler på kaka, flesteparten på kakefatet, men også litt på kakene. Elsker slike søte detaljer på babykaker! Til å lage diverse babystash har jeg brukt denne forma, om du handler hos festfabrikken husk rabattkode ToneroseDesign (5%) Bokstavklossene er laget med en form tilsvarende denne (rabattkode ToneroseDesign også her)

Dåpskake i lyserosa og brun - marsipanpynt spiselige bilder

Det var det hele for i dag! Jeg håper dagens kake var til inspirasjon ♥ Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg – jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • anette on March 7, 2013

  herlig kake Tone 😀 😀 såå nusselig hihi!!

  klemmer anette:)

 • anette on February 26, 2013

  Hei Tone!

  herlig kake 😀 fantastisk 😀 !!!!!!!
  hvordan får du til etasjene-jeg lurer på hvilke rør er det du bruker og hvor får du køpt disse ?:)

  Ha en helig dag i ditt drømme bake land 😀
  klemmer anette:)

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei søta!

   Etasjekaker lager jeg ved å bruke plastrør inni nederste kake, og fat under hver kake. Jeg kjøper gjerne mine plastrør på http://www.ebay.com – men vet spesialkakeustyrbutikker også har dette, som feks kakeboksen etc regner jeg med har. =)

   Hjertelig tusen takk for det skjønne søte Anette!!

   Ønsekr deg en herlig dag også!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...