{ Visste du…?? Våre FANTASTISKE bloggere! }

JukseSuperMamma bloggerne

Visste du hvilke FANTASTISKE mammaer det er som er med i boka JukseSuperMamma?? I boka er det et helt eget kapittel “fra bloggerne” hvor profilerte bloggere deler sine aller beste mammatips med oss!

Kapittelet er SÅ utrolig bra – hjertelig tusen takk jenter!! ♥ Gled deg til å lese sier jeg bare!

De utrolig dyktige damene /mammaene er selveste Marte fra Casa Kaos, Marianne fra Marianne Beate, Nina fra Idebank for småbarnsforeldre, Rebekka fra Mer enn bare ord og Margit fra Drømmeverden. En ære at dere er med! FOR noen fantastiske damer!! ♥ Vi er så takknemlige for å ha med dette imponerende knippe damer i boka. Disse har hvert sitt oppslag i boka, i tillegg er det også mange fine innspill fra andre fantastiske mammaer. Boka er full av gode tips – rett og slett en bok alle mammaer MÅ ha.  Sånn i all beskjedenhet, hihi!

Dette er damer både vi og mange mange mange andre ser opp til og plukker opp tips og inspirasjon ifra. Tusen takk for alt dere deler med oss på de fantastiske bloggene deres!! ♥

casa kaos

Marte Frimand-Anda er kjent fra bloggen Casa Kaos. Hun er UTROLIG dyktig – skriver fantastisk fengende og spot on! Vi virkelig digger bloggen hennes!! Hun har blant annet skrevet barneboka “Jeg vil ikke være prinsesse! på app – og har akkurat avsluttet innspurten på voksenboka “Fuck lykke!” som kommer ut i januar. Vi gleder oss til å lese!

Du finner Marte på instagram og facebook ♥

marianne beate

Skjønne Marianne Beate Gjerstad Hørven har skrevet den vakre bloggen Marianne Beate! Her har hun skrevet alt om planlegging av bryllup, svangerskap, barseltid og småbarnslivet. Mange fantastiske historier som har vært til hjelp og inspirasjon til andre herlige mammaer. Desverre har Marianne nylig skrevet sitt siste blogginnlegg (vi lever i håpet om at hun bare har tatt en pause, hihi!) – men vi får fremdeles følge henne på instagram og facebook, og alle innlegg ligger fremdeles ute ♥

småbarnsforeldre

Nina Maaø-Ruden er den herlige mammaen bak Idebank for småbarnsforeldre, og her kommer hun med utrolig mange kreative og lure løsninger i hverdagen. Jammen skriver hun godt også! Nina har 3 barn og venter nr fire hvilken dag som helst nå – spennende! Sammen med mannen har hun akkurat utgitt boka Kos med Kaos som er en flott kalenderbok – genial å bruke til å få oversikten i en travel hverdag! Julegavetips?

Du finner Nina på instagram og facebook ♥

fru mæla

Nydelige Rebekka Mæla skriver bloggen Mer enn bare ord – en herlig mammablogg! Flotte Rebekka deler utrolig mye med oss, og kommer også med mange tips til alt fra oppussing av hus til småbarnslivet generelt. Hun er nylig utdannet sykepleier, og driver med fotografering og har også startet som forhandler av Forever Living. Du finner Rebekka på instagram og facebook ♥

drømmeverden

Vakre Margit Ødenes fra bloggen Drømmeverden gikk jeg faktisk på skole sammen med da jeg var russ! Utrolig stas å se alt hva hun får til, hun er en skikkelig gründermamma som driver egen nydelig butikk – Drømmeverden! Hun har vokst ut av lokalene mange ganger nå, og har akkurat (!) flyttet inn i nye STORE lokaler. Kjempespennende!! Du finner nettbutikken hennes HER, den fysiske butikken er lokalisert i Åmot, Modum. 

Margit er å finne på instagram og facebook ♥

JUKSESUPERMAMMA COVER komp kopi

Dette ble miiiiiinikort av alle de vakre bloggerne som er med i boka – men regner med alle kjenner til de fra før! Titt innom bloggene deres – de skriver så utrolig bra!! ♥ Igjen – hjertelig tusen takk for at dere er med i boka og deler deres beste mammatips med oss!!

– Gled dere til å lese alle tipsene til disse fantastiske mammaene –

Har du ikke sikret deg en utgave av boka enda kan du bestille den HER – eller melde deg på lanseringseventet 30.november så får du boka pluss masse masse mer! …og ikke minst en FAB kveld, boka lanseres selvsagt med brask og bram! ♥

SOM jeg gleder meg – vi sees!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...