Viste jeg ikke…?

IMG_4377

…bilde av de ferdige invitasjonene våre til sjørøverbursdag? Jeg begynte å finne frem bilder til å lage et innlegg om hvordan vi/jeg laget disse – og da fant jeg bare trinn-for-trinn bilder, ingen av de ferdige inviasjonene! Snakker om..! Hihi. I morgen kommer beskrivelse av hvordan jeg og gutta laget disse, slik at DU kan lage like om du har lyst! ♥

Jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG! Stor klem!

tonerose underskrift

2 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...