{ “vitaminer” på dessertbordet… hihi! }

KL5A6104 _superhelt_Bursdag_lego_dessertbord

Jeg har jo helt glemt å vise bilder ifra dessertbordet/kakebordet i superheltbursdagen til Lukas! Ojojojojoj, skal si dagene flyr avgårde- hjelpes! Jeg lover å få ferdig innlegg om dessertbordet til i morgen, enn sålenge blir det en liten sniktitt. Det ble en del enkle løsninger på dessertbordet, jeg og småtassene kom hjem ifra ferie i Spania dagen før – dermed var det begrenset hvor lang tid jeg kunne sitte med kakedekorering. I barnehagebursdagen hadde vi ikke masse søtsaker (det var på en hverdag) , dessertbord ble i familiebursdag. Tema for bursdagen var superhelter, dermed tenkte jeg det passet med mange knalle farger – og såklart litt “vitaminer” for å bli supersterk! hihi. m&m´s i små plastglass, disse har jeg kjøpt hos tvillingsøstra mi (spania)  – men jeg vil anta at de kanskje har tilsvarende plastglass på feks Staples.

Ønsker deg en strålende dag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...