Vugge i Marsipan

Vugge av marsipan - kakedekorering

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Her hos meg har det gått i litt dåpskakelaging i det siste – kjempegøy! ♥  Hjertelig tusen takk til dere som har booket meg til kakedekorering, det setter jeg SÅ stor pris på!! Dåpskaker er herlig å lage, man kan være kreativ og ha med søte små detaljer, midt i blinken for meg! hihi. Dagens bilde er av en lyseblå vugge jeg nylig laget av marsipan. Denne kaka var til vakre lille Sebastian ♥  Bildedryss av denne kaka kommer i morgen! Vugga har jeg laget av ekstra hvit marsipan, som jeg etterpå har kostet med lyseblå petal dust. De små stjernene har jeg preget ved å bruke små stjerneutstikkere. Selve vuggen har jeg “snekret sammen” med litt royal icing – pisket eggehvitte og melis.

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir FANTASTISK!! Her har allerede gutta på seg hjelmen, så det er vel på tide å snart komme seg ut døra!  (lille Daniel på halvannet, ikledd bleie, ullgenser, gummistøvler og sykkelhjelm.. hihi, klar for barnehagen ja! …og FLINK til å gjøre seg klar på egen hånd!!) Travel uke nå, ligger desverre etter med svaring på kommentarer her inne. Men det kommer etterhvert! ♥ TUSEN TUSEN takk for tips til kjøp av lyserosa spraylakk – det er nå bestilt fra kem.no!! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Maria fra Tickled Pink on October 3, 2012

  Gratulerer med ny nettside – så flott:)
  Du er så flink og kreativ – her blir det spennende å følge med fremover!
  Nydelig liten vugge – helt perfekt til babyshower eller dåp:)

  • Tonerose on October 4, 2012

   Hei Maria,

   Hjertelig takk! =) Så koselig at du liker den!!

   Så snill du er – tusen takk for så gode ord! ♥ Jeg håper dagen din blir STRÅLENDE!!

   Stor klem!

 • anette on September 27, 2012

  heihei:)) så helskjønn :)))))) 😀 flinke deg!!!!

  klemmer fra Anette

  • Tonerose on October 2, 2012

   Hei Anette,

   Hjertelig tusen takk søta!!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...