{ Walk-in-closet in the making }

Åååååå, som jeg gleder meg!

Som jeg tidligere har nevnt på bloggen har jeg synes det har vært veldig deilig å ha mitt eget lille walk-in-closet – og dermed er det jo ekstra stas nå som jeg er igang med mer oppussing der inne =) Det har jeg forsåvidt gjort en gang tidligere også, men da brukte jeg kun elementer vi allerede hadde i hus, så selv om det fungerte fint var det ikke helt optimalt. Nå har jeg bestilt garderobe-løsning til hele den ene lille veggen – og jeg gleder meg skikkelig skikkelig skikkelig til å få det ferdig!

Hjertelig tusen takk for alle tips og erfaringer fra dere om PAX garderobeløsning fra IKEA =)

Spennende!!

…to be continued =)

Stor klem!

Har du en garderobeløsning du er fornøyd med? Jeg blir kjempeglad for mer tips og innspill!

// alle innlegg i kategorien Hus & oppussing blir samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...