{ Walk-in-closet makeover }

Flere som er i litt organiserings-modus nå på våren? Jeg synes det er veldig deilig når jeg har det ryddig rundt meg, og det synes jeg det er mye enklere å opprettholde om det i utganspunktet er et system/organisert opplegg for hvor alt hører hjemme. Da vi flyttet inn i huset vi bor i nå, foreslo mannen min at jeg kunne bruke det lille rommet ved siden av soverommet vårt til walk-in-closet. Jeg var ikke akkurat vond å be kan du si, hihi! Dermed gikk jeg i gang med å male dette lille rommet (såvidt 5kvadratmeter?), plasserte en kommode vi allerede hadde der inne, flyttet litt rundt på hyllene som stod der, skrudde opp en del kles-heng, fylte opp den lille skyvedørsgarderoben som var der, plasserte trådkurv-opplegg der inne etc etc. Det var også en pult/hylle skrudd opp på veggen som jeg lot stå, men malte den hvit som alt annet i rommet. (det var mye furu fra før, og rosa vegger)

Jeg ble kjempefornøyd!

Jeg hadde nå alle klærne mine samlet på ett sted, og jeg hadde feks ikke noen gang tidligere hatt et sminkebord =) Gøy! Til å ordne istand dette rommet brukte jeg kun elementer vi allerede hadde fra tidligere, det eneste jeg kjøpte var “hollywood”-lys fra IKEA til å ha ved siden av speilet over sminkebordet, samt hvitmaling.

Nå har det gått en stund, og jeg er igang med en makeover der inne – og har så lyst til å investere i et garderobesystem! Feks langs den ene veggen i første runde? Regner med at det vil holde, mannen min har akkurat den samme veggen (baksiden) inne på soverommet hvor det allerede var et garderobesystem installert. Jeg tenkte rett og slett å kjøpe fra IKEA, noen som har erfaring med PAX-systemet? Blir kjempeglad for tips og innspill!

For øyeblikket er det en smule kaos her hjemme siden jeg er igang med organisering i dette rommet – gleder meg masse til å få garderoben min ferdig! Men jeg tar det litt etter litt, og koser meg med prosessen =)

Ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem =)

// alle innlegg i kategorien Hus & oppussing finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...