{ When you become a mother… }

KL5A3953 kopier copy komp

Hva synes du om denne?? Vi digger den! Den er jo så treffende ♥ Husker jeg tenkte på dette da jeg var i familiemiddag for en god stund siden, like etter vi hadde begynt å tenke på boka JukseSuperMamma. Vi var på besøk hjemme hos mamma og stefaren min, jeg med mine to små – og storesøsteren min med sine fire små. Mamma hadde ordnet istand deilig middag til oss, og vi samlet oss rundt det store middagsbordet. Søsteren min var ferdig med å både mate begge tvillingene og å spise middag før jeg i det hele tatt var ferdig med å spise min porsjon (mine barn er litt større, hihi!). Husker jeg lo litt av hvor effektiv hun var, og hun umiddelbart utbrøt at skal man få i seg noe når man har så små barn må man jo spise kjapt, ellers rekker man det ikke! Og ganske rett, like etter var det umiddelbart behov for bleieskift og en som sølte drikke over hele seg og dermed trengte nytt skift. Jammen går det i ett døgnet rundt når man har bleiebarn! (og litt ellers også, sant? hihi!)

– When you become a mother you will eat 95% of your meals either incredibly fast or with one hand. Or both. –

Skal SI man blir mer effektiv etter at man har fått barn!! Hadde man bare innsett hvor ekstremt god tid man hadde før barna kom til verden… hihi! Men, heldigvis er det virkelig verdt det! ♥

Ønsker deg en deilig dag! Her går det virkelig i ETT om dagen – men selvsagt veldig stas ♥ SOM jeg gleder meg til lanseringa av boka JukseSuperMamma! Superstas at så mange har meldt seg på allerede – dette blir FAB! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...