{ Wow! Jammen kræsja nettsida…! }

 WOW!

Utrolig stas at så mange tittet innom bloggen i går – så mange tittet innom da jeg delte linken til coveret til boka vår JukseSupermamma på Facebook, at hele nettsiden sviktet!! iiiiik!

HJERTELIG tusen takk – superstas at så mange tittet innom!

Tusen tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på coveret – kjempestas at så mange liker det! Du kan TRO jeg gleder meg til boka er klar!! HER kan du forhåndsbestille boka/lese mer om den ♥

Jeg er i prosess med å oppgradere nettsiden, men det er visst ikke gjort på fem minutter.. Det er i tider som dette jeg gjerne skulle hatt peiling på data, haha! Meeeeen, sånn som det ser ut nå så blir det bedre, det tar bare litt tid med oppgraderingen/flyttingen!! Men, det er iallefall grunnen til hvorfor mange ikke kom inn på siden – det var rett og slett for mange samtidig. Hvilket jeg selvsagt synes er en ære!

Nå gjelder det bare å få nettsiden til å henge med på det også, hihi. Kjipt når den ikke fungerer, så det må jo fikses ♥

Jeg håper du har en fiiiiiin dag i dag! Her hos oss blir det familiebursdagsfeiring i dag, midt i flyttekaos og alt – hjelpes! Meeeen, det blir nok kjempekoselig uansett – unga bryr seg jo IKKE om det ♥ Det blir en enkel bursdagsfeiring i forhold til hva jeg/vi vanligvis ordner istand – denne gangen har jeg rett og slett ikke hatt tid til mer. Men, kanskje kan det være til inspirasjon for andre allikevel – bilder kommer ♥

Her er jeg så heldig å ha bursdagsbarnet hjemme – han begynner i 1.klasse på onsdag. SPENNENDE!! Da blir det litt kjøring frem og tilbake til nye skolen den første tiden, før vi flytter ♥ Så nå er det nok på tide å avslutte pc-tiden og komme igang med bursdagsforberedelser!

Happy mandag!

Stor klem ♥

 

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...