XBOX-kake { Konfirmasjonskake }

IMG_5610

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet noen bilder av kaka jeg viste fotballskoa til i går. Enda ei konfirmasjonskake jeg var så heldig å få lov til å lage! ♥ Konfirmanten er glad i å spille xbox – så hva passer vel bedre enn en kake formet som en xbox? hihi. All pynt er laget i marsipan – klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

IMG_5613

Jeg idèmyldret litt sammen med herlige mamma’n, og i sammen kom vi frem til dette designet. Håper det falt i smak hos konfirmanten! ♥ Henrik har iphone, dermed passet det perfekt å ha med en iphone på kaka, såklart med personlig melding til han! hihi. Bildet er spiselig, printet ut på sukkerark med spiselig farge.

IMG_5616

Kontroll til xbox, favorittspillene hans (med spiselig bilde på), og nøkkelknippe. Jeg lager ofte nøkkelknipper på konfirmasjonskaker, synes det er en herlig måte å hente inn personlige detaljer – lager da såklart nøkkelringer med en spesiell betydning for konfirmanten. Moro! ♥

IMG_5626

Konfirmantens fotballsko i miniutgave, ja – og marsipanutgave såklart ♥ Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! Konfirmasjonskake til gutt synes jeg alltid er en utfordring, spennende! ♥

IMG_5610_thumb2[4]_thumb

Jeg håper DU får en strålende dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • Anette on June 2, 2013

    Herlig flott kake:)!!kan tenke meg konfirmanten ble kjempeglad 😀 Klemmer anette

Leave a Reply