{ Årets julekalender // Adventskiste }

Da var årets julekalender klar  ♥

adventskalender julekalender diy KL5A5773

I fjor fikk småtassene hver sin lego-kalender, men i år har Lukas ønsket seg hjemmelaget kalender – dermed laget jeg dette til begge to. (Daniel ville også gjerne ha hjemmelaget altså, men Lukas som først begynte å si det) Jeg er vokst opp med hjemmelaget kalender da jeg var liten, mamma laget til oss alle 3 jentene – vi fikk strikker, spenner, små sjokolader, marsipanfigur osv osv. Dette syntes vi alltid var VELDIG stas, så jeg synes det er koselig å kunne lage istand kalender til mine barn nå =)

adventskalender julekalender diy KL5A5780

Hjemmelaget julekalender – adventskiste

Jeg har skrevet litt om planleggingen av kalenderen HER, der fortalte jeg også hva jeg hadde kjøpt inn til gutta. Selv synes jeg det er fint at det ikke er så store greiene i hver pakke, jeg synes ikke poenget er å bruke massevis av penger på disse gavene – men at det er en liten overraskelse hver dag. Noe som barna gleder seg til i førjulstiden! Gjerne litt praktiske ting som blyanter, viskelær osv til penalet, eller hårstrikker og spenner til jenter. Noen dager med en liten sjokolade etc. Jeg synes det er fantstisk de som velger å lage aktivitetskalender – men her i huset synes jeg dette er en mye enklere variant. Vi finner gjerne på litt ulike koselige aktiviteter sammen uansett, men da slipper jeg å planlegge så masse og kan ta alt litt på sparket isteden =)

adventskalender julekalender diy KL5A5784

I år har jeg valgt å samle alle de små pakkene i en rustikk gammel trekiste jeg har fått av pappa – enkel og søt løsning. Foreløpig har adventskista fått plass på det gamle skapet fra mamma – men mulig den flytter plass når julepynten begynner å komme i hus ♥

Jeg laget et skilt til kista, her har jeg brukt glitterbokstaver som jeg kjøpte på Europris for lenge siden – tipper de har tilsvarende på hobbybutikker om noen vil lage likt. Det synes ikke på bildene, men teksten glitrer MASSE!

adventskalender julekalender diy KL5A5794

I år har jeg pakket inn 48 gaver, dermed får de begge åpne gave hver dag. På alle pakkene har jeg festet nummer som jeg enkelt har printet ut selv – du finner disse til gratis nedlasting HER.

Tall 1-12 til adventskalender julekalender tonerosedesign Tall 13-24 til adventskalender julekalender tonerosedesign

Nå kan desember bare komme – vi gleder oss! ♥

adventskalender julekalender diy KL5A5780

Ønsker deg en vidunderlig dag =)

Stor klem!

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...