ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ årets juletreanheng 2014 // diy }

KL5A9810 kopier copy

Årets juletreanheng ble disse – hva synes du? Som tidligere nevnt elsker jeg å lage en ny juletre”kule” hvert år, disse er herlige minner å finne frem når vi senere pynter treet. Elsker personlig juletrepynt med en historie. Etter at vi fikk barna er det selvsagt ekstra stas med bilder av de! I år kjøpte jeg keramikk(?)”plater” på Panduro – disse er VELDIG “min stil” med litt stash/detaljer. Jeg printet ut julekort-bildene av gutta på glossy fotopapir, og klippet til i passe fasong. Deretter malte jeg inni ovalen på anhenget med decopagelakk (også Panduro) – og limte fast bilde. That´s it! Jeg gjentok selvsagt samme prosedyre på andre siden/baksiden, men da med et annet bilde. I år tok jeg ikke decopagelakk over bildet, siden jeg printet på glossy fotopapir.

Elsker de! Koselige anheng å henge på treet år etter år ♥ Den nærmeste familie fikk i år også hjemmelagede juletreanheng

KL5A9814 kopier copy

Happy romjulsdager ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0