ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Behind the scenes // baby Fabelaktig // PhotoShoot }

FAB_1913 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Jeg håper du har en NYDELIG søndag!

Nylig var jeg så heldig å få lov til å forevige skjønne lille babyen til min venninne Maia, sååå søt! Herlieg Maia knipset noen behind-the-scenes-bilder, det er alltid stas! Hun tar jo så nydelige bilder selv, en ære å fotografere for en fotograf ♥

Søte lille Felix meldte sin ankomst 6 uker før tiden, dermed var han allerede rukket å bli 4uker gammel da vi knipset bildene. Dermed er han igrunnen altfor gammel til slike klassiske nyfødtbilder – men jeg tror det ble supersøte bilder uansett. Herlig!

FAB_1923 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

bloggen hennes finner du et mye lengre innlegg om dagen – direktelink til blogginnlegget hennes finner du HER. Hjertelig takk for så gode ord søta! Storkoste meg sammen med deg! ♥ Nå når etterhvert dagene blir litt mer normale igjen gleder jeg meg til å sitte med redigering av bildene av vakre Felix.

FAB_1920 babyfotografering nyfødtfotografering baby bilde

Alle mann i aksjon! Hihi ♥ Ovnen vår tok jammen kvelden – dermed ble det improvisasjon med føner – det fungerte utmerket! I boka jeg skriver sammen med tvillingsøstra mi, JukseSuperMamma, blir det forresten mange tips til nyfødtfotografering – om du har lyst til å gjøre dette selv. Nyfødtfotografering er virkelig HERLIG kunst, skulle så inderlig gjerne hatt slike bilder av småtassene mine! Men, siden jeg ikke tenkte så langt den gang / kunne ta slike bilder får jeg ta til takke med barnebilder av de på veggene – og det er selvsagt også veldig stas!

Ønsker deg en fiiiiiiin søndag i dag, håper du har mulighet til å senke skuldrene og kose deg litt – det fortjener du i dag!

Stor klem ♥

( …alle bildene i dette innlegget er det Maia som har knipset – hjertelig tusen takk flinka! )

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0