ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Bergen // kakekurs // info }

Kurs BERGEN poster

Jeg håper du har en DEILIG søndag ♥

Til helgen drar jeg til vakre Bergen / Karoline – dette blir GØY! Nå er alle detaljer på plass rundt neste helgs kurs, deremed kommer full oppdatering her. Kursene begynner å fylle seg opp, men det er noen ledige plasser, så om DU har lyst til å slenge deg med er du hjertelig velkommen ♥ Du trenger IKKE mye erfaring ifra tidligere, vi er få på hvert kurs slik at du får god oppfølging. Samtidig vil de som er mer viderekomne lære nye teknikker, når vi er såpass få er det lett å tilpasse. Send meg gjerne en mail på ToneroseDesign@gmail.com

Oversikt over alle høstens kurs og byer finner du HER. Neste helgs kurs blir som følger:

Etasjekakekurs – vakker etasjekake m/nydelige utsmykkede fantasiblomster : Lørdag 27. september 12:00 – 20:00. Dette er et heldagskurs hvor alle lager vakre etasjekaker pyntet med utsmykkede fantasiblomster, du finner mer info om kurset om du klikker på linken.

Veskekakekurs : Søndag 28. september 10:00 – 18:00. Da lager vi alle hver vår lekre veske av kake. Et populært og morsomt heldagskurs! Du finner med info om kurset ved å klikke på linken/kursnavnet.

Barne/ungdomskurs, introduksjon til kakedekorering: 350,- Mandag 29.september 15:00 – 16:30. Dette er et lite kurs for barn, her vil alle lære å lage pynt av marsipan og bli introdusert til kakedekoreing ♥ (fullt)

Modeleringskurs – alle modelerer hver sin jente av marsipan : Mandag 29. september 18:00 – 22:00. På dette kurset lager alle hver sin sittende jente av marsipan.

Blomsterkurs 1 – roser, calla, nellik etc : Tirsdag 30.september 10:00 – 14:00

Kursene holdes hos vakre Karoline Leversen på Nesttun, adresse for dagene blir Kjenndalstoppen 38, 5225 Nesttun. Jeg gleder meg stort til å komme til Bergen, tusen takk til alle som allerede har booket plass på kurs – jeg gleder meg massevis til å treffe dere!! Dette blir GØY!

Ønsker deg en vidunderlig søndag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0