ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ bryllupskake Karin // inspirert av vakre invitasjonene // pastellfarger }

_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage bryllupskaken til vakre Karin og Snorre – hvilken ære! jeg laget også navnfestkake til datteren, skjønne lille Elise tidligere, så dette var ekstra spesielt ♥ Kakedesignet var inspirert av invitasjonene – HERLIG!

KL5A2460_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Det vakre brudeparet @karingjerde #karinogsnorre hadde de skjønneste invitasjoner – disse var perfekt inspirasjon til bryllupskaka! Elsker personlige og unike kaker – og vakre Karin falt helt for idèen – SÅ gøy!

KL5A2468 _bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Kaka har jeg trukket med ekstra hvit marsipan, deretter har jeg malt kaka til å minne om invitasjonene. Spennende utfordring!

KL5A2471_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

Elsker de søte detaljene, så sommerlig og frisk! I brudebuketten var det vakre rosa austinroser/ranunkler, blå forglemmegei, hvite margeritter og grønt fyll – skikkelig blomstereng! Dermed måtte dette såklart gjenskapes i marsipan til bryllupskaka! Vakkert ♥

KL5A2476_bryllupskake_bryllup_kake_pastellfarger_malt

HJERTELIG tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka – en HERLIG utfordring som jeg virkelig koste meg med! ♥

Jeg håper dagens kake kan være til inspirasjon – ønsker deg en fantastisk dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0