ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Dåpskake {Bildedryss} Mintgrønn og Hvit Putekake

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av denne dåpskaken – klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Jeg var så heldig å få lage denne kaken til vakre lille Nathaniel Leander – og denne kaken skulle helt til Toten! Kjempekos ♥  (jeg holder til i Drammen)

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Fargevalget for dåpen var hvitt og mintgrønt – herlig! Selve kaken var banankake med sjokoladekrem, og jeg trakk kake med ekstra hvit marsipan (Marsipan ifra Pals i Oslo, men det finnes flere steder på nett man kan kjøpe ekstra hvit marsipan)

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Putekaka har jeg preget diamantmønster i, og i hvert hjørne har jeg limt fast en hvit sukkerperle. Når jeg lager diamantmønster bruker jeg dette lille verktøyet (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt), til å feste sukkerperlene bruker jeg bittelitt vann og en pensel.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Som du ser er det en stund siden jeg laget denne kaka – men jeg har ikke hatt tid til å blogge den enda! ♥ Mamma’n til skjønne lille Nathaniel kalte han for “nonstop” før han ble født, og dermed måtte vi såklart ha med noen nonstop i marsipan på kaka. Hvorfor ikke? hihi!

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Supersøte lille prinsen! Bilderamme laget av marsipan, bildet er spiselig. Jeg har printer+blekk+ark til dette selv, men om du ønsker å ha spiselig bilde på kake er det mange steder på nett du kan bestille dette – feks her. (rabattkode ToneroseDesign)

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Lille prinsen i marsipan, på toppen av kaka. Sovende på et lite nusselig babypledd i marsipan.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Veldig ofte trekker jeg kakefatet med marsipan på kakene mine – jeg synes det gir en vakker helhet ♥ …og litt mer plass som kan pyntes! hihi. Her har jeg preget en del ulike stempler ned i marsipanen, og dekorert med ulike figurer i marsipan.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Det beste med designkaker er at man har mulighet til å lage hver enkelt kake helt personlig – lille Nathaniel har en liten storesøster i himmelen, dermed ønsket mamma’n gjerne å ha med en liten marsipanjentebaby på kaken, derav englevingene og det lyserosa hårbåndet.

Dåpskake i hvit og grønt - barnedåp - putekake - marsipanbaby - spiselig bilde

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens kake var til inspirasjon ♥ Kjempekos at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag!

Hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka Connie ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments
 • vigdis Lindhjem on February 6, 2013

  Som vanlig er jeg målløs av de flotte kakene dine!!! Helt imponert, noe så flott!! 🙂

  • Tonerose on February 10, 2013

   Hjertelig tusen takk for så utrolig gode ord Vigdis! =) Stas at du likte kaken!

 • anette on January 25, 2013

  sååååå flott, helskjønn og vakker kake !!!!flinke deg 😀

  klemmer anette:)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0