ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Deilig! #organisering #husmortips }

Kaos i kjøkkenskapene??

Matvarer som går ut på dato fordi det står bakerst i skapet og blir glemt, dobbelt innkjøpte varer fordi ingen husker hva som befinner seg i skapene, brunt sukker som blir hardt fordi det oppbevares i posen det kom i osv…?

Mhmmm, sånn var det i allefall her i huset – ik!

Men ikke nå lenger! =)

Etter at vi gjorde om kjøkkenet i det nye huset vårt har vi nå mange flere skuffer enn skap, noe jeg er utrolig glad for. Det er jo SÅ mye lettere å se hva man har! =) Skuffene er naturlig nok under benken, så overskapene er fremdeles vanlige skap. Tidligere har vi hatt forsøk på system/litt oppbevaringsbokser osv, men det har på en eller annen måte alltid blitt kaos igjen etterhvert uansett…

Flere som kjenner seg igjen? =)

Her hvor vi bor nå er flere av overskapene vitrineskap, og vi har ikke såååå mange glass som jo ofte er det man har i glass-skap. Etter innflytning og oppussing ble kjøkkenet fylt opp litt etter litt uten egentlig noen plan eller system, dermed var det på tide å gjøre noe! Vitrineskapene var blitt fylt opp med kopper og krus, barnas fargerike plastglass osv osv. KAOS! =) …og ikke rakk småtassene opp til glassene selv heller, så ingen optimal løsning hverken utseendemessig eller praktisk. Det var på tide å gjøre noe! =)  Det er en stund siden jeg forandret der nå, men jeg hadde lyst til å teste det ut litt før jeg nevnte det på bloggen. Og jeg er SÅ fornøyd!!!

I morgen kommer det før/etter-bilder, samt info om hva jeg har gjort for å gjøre overgangen så økonomisk som mulig. Titt gjerne tilbake om DU har lyst på litt inspirasjon!

Endringene har gjort at kjøkkenet fungerer utrolig mye bedre i praksis mtp at barna lett kan finne ting selv, det er enklere å vite/se hva vi har av forskjellige råvarer, maten holder seg bedre lengre og vi unngår å kjøpe dobbelt av noe eller at noe går ut på dato fordi det står bakerst i skapet osv – og ikke minst ser det mye ryddigere og penere ut. Superfornøyd!! ♥

Etikettene er supersøte DIY med tavle-wallsticker fra Sjarmtroll! Mer info i morgen =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem!

// oppdatering: HER finner du morgendagens innlegg =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger