ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Digre kjærligheter av marshmallows – lollipop DIY }

Lag enkelt digre og supersøte “kjærligheter” av marshmallows! =)

Da Daniel fylte 6 år ønsket han seg Willy Wonka bursdag – dermed tenkte jeg at store kjærligheter på pinne burde passe midt i blinken til et godteri-tema. Da vi var en tur i Danmark for en liten stund siden kom jeg over disse marshmallows-remsene, og tenkte da øyeblikkelig på bursdagen! =) Jeg har laget tilsvarende tidligere, da kjøpte jeg marshmallows da vi var en tur over grensa (lurer på om det var CandyKing el i Sverige? Husker dessverre ikke helt hva butikkene heter. Meget mulig de er å finne her til lands også! =) ) Bilder fra forrige gang finner du HER

marhsmallows-kjaerlighet-diy-barnebursdag-dessertbord-lollipop

Lage store marshmallows-kjærligheter

For å lage disse “lollipops” trenger du altså marshmallowsremser =) Utover dette brukte jeg også grillpinner, søte papirsugerør fra FestFabrikken, litt silkebånd og små cellofanposer (finnes hos FestFabrikken, SøstreneGrene osv). Jeg startet med å rulle en remse med marshmallows til en spiral, deretter presset jeg en grillpinne gjennom godteriet for å feste den. Marshmallows´n kan være litt vanskelig å komme gjennom, men med litt tålmodighet går det fint =) For å pynte de opp litt mer tredde jeg søte papirsugerør utenpå. Jeg laget istand disse til barnebursdag, og ønsket dermed å kunne lage alt klart i forkant – dermed fant jeg ut at det var en god idè å knyte fast cellofanposer på de slik at de ikke kom til å tørke ut/bli harde. Det fungerte supert! Jeg klippet til cellofanposene i pass lengde og brukte et søtt silkebånd (Stoff&Stil) for å knyte de fast.

Ta-taaaaa!

barnebursdag-bursdag-willy-wonka-dessertbord-kl5a6765

Disse var VELDIG populære i bursdagen – frister til gjentakelse! =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

// alle innlegg fra Wonka-party vil du finne samlet HER

// masse inspirasjon til barnebursdag finner du HER

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0