ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Drømmebordet vårt – hjemmelaget! }

KL5A8774 kopier copy

God kveld ♥ Har du sett spisestuebordet vårt? Nå har vi endelig fått det i hus igjen, jammen deilig å få flyttet alle tingene inn i det nye huset! For en liten stund siden snekret vi oss et nytt spisestuebord, vi ønsket en skikkelig grov/rustikk feel på det – og det synes jeg vi fikk til! Dette var et skikkelig familieprosjekt, kjempegøy! De vakre lyktene kommer forresten fra Martines Landhandleri i Kongsberg, og “skinnfellene” har jeg kjøpt på Stoff & Stil – perfekt å kunne kjøpe stoff istedenfor ekte vare.

KL5A8738 copy

Om det er noen som ønsker DIY på dette bordet er det bare å rope ut, jeg knipset noen bilder med mobilen underveis – så kan selvsagt gjerne vise frem hvordan vi laget det. Artig å lage noe i sammen hele familien, småtassene syntes det var VELDIG gøy ♥ Jammen ble det himla mye rimeligere enn å kjøpe ferdig også, vinn vinn.

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre – her koser jeg meg med planleggingen av lanseringseventet til boka JukseSuperMamma. Gleder meg SÅ til å kunne fortelle mer om dette – og til slutten av November!! ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0