ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

En HERLIG dag!

IMG_7847 2 bw komp
Velkommen! Så koselig at du titter innom bloggen min i dag, det setter jeg  STOR pris på! I dag blir det et mini-innlegg ifra meg – alt jeg vil i dag er å ønske deg en DEILIG dag!! ♥ Jeg gleder meg til en lørdag jeg vet vil bli herlig, og jeg håper du også får en herlig dag! Dette bildet av Daniel tok jeg her om dagen – han hadde akkruat krabba opp i sofaen og satt stille i noen få minutter. Dermed var det kun dagslys som belysning, jeg stilte inn til blender 2.8 og lukkertid 100 mener jeg. Husker desverre ikke iso’n for øyeblikket! Og litt etterbehandling i photoshop – jeg har fått så sansen for svarthvitt om dagen. Så stor lille minstemann er blitt allerede, tenk at han allerede er over et år! ♥ Tida går så altfor fort!
Jeg håper du får en HERLIG dag i dag!! Stor klem fra meg!

11 Comments
 • Lene on April 29, 2012

  For en herlig liten gutt du har, nydelig bilde <3

  Stor klem

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Gro,

  Tusen takk for så gode ord!! :o)

  Jeg bruker hvit flytende farge, den er kraftig på fargen – men ikke slik hard/geleaktig som pastafargene. Jeg bruker enten wilton sin hvitfarge eller americolor. De har feks wilton sin her: http://www.kaketoppen.no/products/5025-white-icing-color Handler du her får du 5% rabatt om du oppgir kode tonerosedesign.

  :o)

  Har du i nok av denne fargen blir den garantert hvit! Men farg gjerne marsipanen inni en tykk plastpose – ellers blir det skikkelig klissete og hvitt overalt! hihi. bruk gjerne litt melis for å jevne ut all fuktigheten du tilfører.

  Fortsatt god helg til deg! :o)

  Stor klem!

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Jane,

  Hjertelig takk for det!! ♥ Høres toppen ut, smart å være effektiv en liten stund – for deretter å kunne kose seg etterpå! Håper du har hatt en HERLIG dag!!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Vivian,

  Hjertelig takk søta! ♥

  Mhmmm, ikke sant? DEILIG!! Jepp, vi koser oss massevis!

  Gokos!

 • Tonerose on April 28, 2012

  Hei Kari,

  Hjertelig takk for det! ♥

  Jeg håper du har en NYDELIG helg!!

  Stor klem!

 • Anonymous on April 28, 2012

  Hei hei!

  Fantastisk blogg du har 🙂 Mykje inspirasjon å hente her. Takk skal du ha.
  Eg lurer på korleis du får marsipanen så kvit. Eg har prøvd å farge marsipan, men får den ikkje kvit. Kva merke brukar du ? Reknar med at det er gelefargar/pastafargar sidan dei er mest konsentrerte.

  På førehand takk for hjelpa 🙂

  Klem frå Gro

 • Jane on April 28, 2012

  For et nydelig sjarmtroll. Se de øya da 🙂
  Ønsker deg også en strålende helg. Her skal jeg være effektiv og vaske huset kjapt før jeg skal ut å nyte sola 🙂
  klem Jane

 • Viv on April 28, 2012

  Så nydelig bilde!!

  Og snakk om flaks med været, ‘a! Kos dere masse i helga!!!!

  Klem klem

 • Roka Design on April 28, 2012

  Herlig sjarmtroll her ja:):)

  En deilig dag til deg også kjære Tone:)

  Klem fra solfylte Bergen:)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger