{ God morgen Norge // Gratis nedlasting // Halloween }

Etiketter Halloween Damask ToneroseDesign

Jeg håper du har en STRÅLENDE dag!

Selv har jeg kost meg på God morgen Norge på morgenkvisten – tusen takk for alle de utrolig hyggelige tilbakemeldingene på dessertbordet mitt! #takknemlig Det ble et enkelt Halloweenbord i ekte JukseSuperMamma-stil, dette kan alle “slenge sammen” på noen timer ♥

KL5A9727 copy

Bilder av alt kommer selvsagt, samt info om alle elementene – men aller først ville jeg få delt alle trykksakene i tilfelle DU har lyst til å sette igang med forberedelser. Alle bildene blir større om du trykker på de, så kan du printe ut på hvit kartong A4. Klipp rundt og evt brett. Gratis nedlasting til privat bruk ♥Halloween etiketter cellofangodteposer ToneroseDesign

Små etiketter til cellofanposene jeg laget bittesmå godteposer av på dessertbordet.Halloween sjokoladewrapper ToneroseDesign

Wrappere til sjokolade, jeg brukte små Mars-sjokolader da jeg ønsket en i sort innpakning. Print ut på klistreark eller fest sammen med dobbeltsidig teip. Halloween skilt BØ ToneroseDesign

Søte skilt som festes til søte sugerør, de jeg hadde på God morgen Norge kommer fra FestFabrikken.no. Fest med dobbeltsidig teip.Popcornbeger Halloween GMN damask copy

Popcornbokser – printes på hvit kartong. Klipp rundt og brett langs stiplet linje. Dobbeltsidig teip på lille “klaffen” for å feste sammen.
Popcornbeger Halloween GMN spøkelse Etiketter Halloween Damask ToneroseDesignEtiketter til alt på bordet, klipp rundt og brett på midten. Skriv tekst på før du printer, eller for hånd på ferdige etiketter.

Phui, det tror jeg var det hele!

Håper de faller i smak ♥

Ønsker deg en fortsatt nydelig dag!

Stor klem

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...