ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Goodiebag-innhold: Wik & Walsøe }

wik-walsøe2

Jippi!

Dette har jeg gledet meg til å kunne fortelle – tror dere ikke vi alle er så heldige å få hvert vårt produkt fra Wik & Walsøe oppi goodiebagen vår?? *klype-seg-i-armen* Jippi!! Jeg elsker disse magiske Alv-produktene, heldige oss! Fabelaktige Maia har tryllet til dette for oss – hjertelig takk vakre ♥ Og ikke minst HJERTELIG tusen takk til fantastiske Wik & Walsøe som gir bort dette til oss – ALLE får hver sin!! Jippi!!

Du kan se alle de fabelaktige produktene deres her, følg de gjerne på instagram. LITT stas å kunne avsløre første sponsor til goodiebagene – også er det dette liksom, hihi. HERLIG!! Om du ikke har meldt deg på instagrameventet / boklanseringen av JukseSuperMamma på mandag kan du gjøre dette HER. Det blir fab!

Velkommen jenter, jeg GLEDER meg!!

Stor klem ♥

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger