{ Gratis morsdagskort // Fargelegging // DIY }


På søndag er det morsdag, og i den forbindelse har jeg laget søte små morsdagskort til fargelegging – disse deler jeg på bloggen til gratis print =)

Som jeg tidligere har nevnt er jeg så heldig å være invitert til Holmen Senter på lørdag, og i den forbindelse har jeg med meg ulike DIY barna kan lage på senteret til morsdagen. Et av DIY-elementene er selvsagt morsdagskort, dermed designet jeg ulike varianter som barna kan fargelegge om de har lyst. Kjempekoselig å få et kort!

(det vil også bli mulig å lage ulike DIY-gaver til mamma´n sin, deilige smaksprøver og  KNALLTILBUD på JukseSuperMamma-boka – kom gjerne på besøk! ♥ )

Klikk på bildet over om du ønsker å printe ut designene i kort-størrelse, da blir bildet større og egner seg bedre til print. Skriv ut på A4kartong, og klipp arket i fire. Ønsker du heller å printe ut store varianter finner du designene under i større oppløsning, klikk på ønsket motiv og print ut i ønsket størrelse =)

 

Det er selvsagt utrolig koselig om barna tegner kort helt på egenhånd, men for de litt mindre er det perfekt med fargelegging =)

Håper kortene falt i smak! =)

Kjempegøy om vi sees på lørdag – jeg gleder meg!!

Ønsker deg en herlig dag videre =)

Stor klem ♥

// den perfekt morsdagsgave – boka JukseSuperMamma finner du HER!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...