ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ happy day! }

KL5A0315 kopier copy3 copy

Jeg håper du har en fantastisk herlig dag i dag! For småtassene ble det en “myk start” igjen i barnehagen etter en uke i Spania, kun tre dager i barnehagen. I dag har de planleggingsdag, dermed ble det plutselig 4 dager fri igjen denne uka pga Kristi Himmelfartsdag. De nyter rolige dager ♥

I går kom også verdens beste tvillingsøster og niese på besøk til Norge, du kan tro vi koser oss! Jammen er jeg så heldig at jeg får feire litt 17.mai sammen med tvillingsøstra mi i år også – FANTASTISK! …og selvsagt sammen med masse annen familie, herlig! ♥ Har du spennende planer for helga? I går ble familiekos for oss, og disse dagene fremover blir det forhåpentlig litt jobbing med boka JukseSuperMamma som jeg skriver sammen med tvillingsøstra mi. Her ser du et bilde av Daniel som vi knipsa forrige uke – han koser seg med deilig is i søteste cupakeformen ifra FestFabrikken.no ! (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt)

Ønsker deg en NYDELIG dag, håper du har mulighet til å slappe litt av og kose deg sammen med de du er aller mest glad i denne helga!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger