ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Harry Potter Bursdag // Invitasjoner til Galtvort }

Da Daniel fortalte at han ønsket seg Harry Potter – bursdag begynte vi å snakke litt sammen om hva slags invitasjoner han hadde lyst på. Det tok ikke lang tid før han foreslo aksept-brevet fra Galtvort. Selvsagt, hihi!

Om det er noen som evt ikke har lest Harry Potter – bøkene, eller sett filmene; dette er altså brevet som Galtvort (skolen for hekseri og trolldom) sender ut når barna har fått plass på skolen, og i bok nr 1 skjer det MYE rundt dette brevet/leveringen av det =) Harry vet ikke selv noen verdens ting om denne magiske verdenen hvor han er kjent, før han mottar dette brevet =)

 Gutta syntes også det var viktig at vi hadde med togbilletter til Galtvort-ekspressen! =)

Vi prøvde å gjøre brevet litt formelt, med skole-emblemet i bakgrunnen – og brevet var selvsagt undertegnet av Albus Humlesnurr osv. Kjempegøy med høytlesning med barna, dermed var det ekstra gøy å gjøre istand til denne bursdagen i sammen siden vi er midt inni denne verdenen om dagen (igang med bok 5)

Dermed kunne vi ordne istand så gjestene kom til stasjon 9 3/4 når de kom i bursdagen; og ikke minst – måtte løpe gjennom murveggen for å komme helt frem – kjempegøy!

Om det er noen som har lyst til å lage tilsvarende invitasjoner kan jeg dele designet jeg laget til brevene/konvoluttene – bare si ifra! =) Disse kan også være kjempekule om man planlegger et halloweenparty – Harry Potter tema passer kjempefint da også.


Vi koste oss med å lage disse invitasjonene – det ble litt som da vi for mange år tilbake laget flaskepost i invitasjoner til sjørøverbursdag, vi gjorde arkene gamle på samme måte som da! =) 

Alle innleggene fra bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

 

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0