ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Jeg har jo helt glemt – bursdagens høydepunkt!

IMG_2946_mikke_mickey_bursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ De siste dagene har det blitt litt flere MikkeMusBursdagsinnlegg igjen her hos meg – var visst flere elementer jeg hadde glemt å blogge! Bursdagens høydepunkt var SÅKLART at selveste Mikke kom på besøk!!! KJEMPESTAS!! Kostymet jeg har på meg kommer fra FestFabrikken/PartyPlanner – de har masse spennende til kjøp&leie. Herlig! De har også Minni-drakt, og planen var egentlig at både Mikke&Minni skulle komme på besøk – men siden bursdagsbarnet bare ble 2 år fant vi ut at det var greit å starte litt forsiktig så det ikke skulle bli skummelt – bare veldig veldig gøy!! Og DET ble det! ♥

Jeg valgte å ikke snakke, bare bruke hender/kroppspråk – fungerte flott ♥

Dette anbefales absolutt, Lukas (storebror på 3) har SÅ lyst til at Mikke skal komme i hans bursdag også..! hihi.

mikke bursdag mikke_mickey_bursdag

Rundt omkring pyntet jeg forresten med herlige Mikke-bamser. På den doble ytterdøra festet jeg 2 silhouetter av mikke-hode i svart kartong, og på gangdøra (glassdør) laget jeg en diger Mikke av ballonger (Mikkehodet+kjempeballong FestFabrikken). Denne syntes gutta var VELDIG stas. hihi!

DA tror jeg at jeg er ferdig med alle MikkeMus-innlegg her på bloggen… Omsider! hihi. Håper du har kost deg med innleggene, og at de har vært til inspirasjon! Vi har iallefall storkost oss med Mikke-bursdag, både store og små!

Jeg håper du får en magisk dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0