{ kakekurs // veske // bildedryss }

KL5A7648 copy

God morgen! Jeg håper denne dagen blir den beste på lenge ♥ På søndag var jeg så heldig å få tilbringe dagen sammen med et knippe herlige jenter, da var det nemlig VESKEkakekurs! FOR noen vesker/kaker jentene laget! Hjertelig tusen takk for en strålende dag jenter ♥

KL5A7651 copy

Herlige Kimete i full sving med å farge marsipan ♥ Kurset denne gangen var i Mjøndalen / Drammen, i lokalene til flotteste PartyPlanner.no LENGE siden vi har vært der, det var så koselig! Neste helg blir det kurs i Bergen, hos nydelige Karoline. SOM jeg gleder meg! Du finner oversikt over hvilke kurs det blir HER om du har lyst til å slenge deg med!

KL5A7672 copy

Søteste Sølvi – sjekk den veska!!! Vi hadde det fantastisk gøy denne dagen ♥

KL5A7668 copy

Vi blir bittebittebittelitt ivrige når vi holder på med kakedekorering, herlige Kimete ble etterhvert sittende på gulvet får å komme helt i riktig høyde – haha! Hvem trenger vel stol?? hihi.

KL5A7678 copy

Skjønneste flinke Eva kommer helt fra Nesbyen, en ære å få lov til å bli kjent med så herlige jenter på kurs – og at så mange kommer så langveis fra, gjentatte ganger. ♥ Jeg er utrolig takknemlig!

KL5A7684 copy

Kimete med sin ferdige kake, og veske! Tenk at det er kake, kjempegøy!  ♥

KL5A7698 copy

STILIG!! Kaka til Sølvi ble knallfin, utrolig gøy at ferdig kake ser ut som om noen har slengt ifra seg veska si – perfekt! ♥ Det er så utrolig moro med disse kursene, for når vi holder på med å skjære kaka vår til i fasong er alle en smule skeptiske til hvorvidt de klarer å få kaka si til å se ut som en veske, og så ender de opp med DE kule veskene når vi er ferdige – knallgøy!

KL5A7699 copy

Flotteste veska/kaka til søte Eva – STILIG!

KL5A7692 copy

Tusen hjertelig takk for en herlig dag jenter, jeg storkoste meg skikkelig sammen med dere! Gleder meg allerede til vi sees på senere kurs, kjempestas at dere allerede har meldt dere på flere kurs ♥

KL5A7703 copy komp

Legg merke til at veska til Eva er akkurat samme lillafarge som den vakre toppen – såklart det er null problem å farge marsipanen i akkurat den nyanset man er på jakt etter, herlig ♥ Kaka ble RÅ!

Neste søndag blir det igjen veskekakekurs, men denne gangen hos vakre Karoline i Bergen på Nesttun – gleder meg massevis! Om du har lyst til å slenge deg med sender du meg bare en mail på ToneroseDesign@gmail.com Oversikt over hvilke kurs og hvilke byer det blir kurs i fremover finner du HER.

Ønsker deg en VIDUNDERLIG lørdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...