ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ KakepyntDetalj i marsipan } Mor-Barn-Smykke

IMG_0722_rosa_dåpskake_detalj_spiselig_smykke

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Som du sikkert vet er jeg i overkant (!) glad i detaljer på kaker, og elsker at man kan ikke ser alt med en gang – men legger merke til små detaljer etterhvert. Nå har jeg laget en silikonform av vakre mor-barn smykket jeg har fått av storesøsteren min, jeg tenkte nemlig at dette kunne være en søt detalj på babykaker! ♥ Personlige silikonformer kan du lage selv, masse til å lage dette finner du hos feks kakeboksen.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) De ferdige silikonformene presser du feks marsipan nedi, og deretter vipper du ut ferdige små figurer ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag i dag!

Stor klem,

tonerose-underskrift_thumb.jpg

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0