ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ karusellkake til barnedåp }

barnedåp karusellkake copyPå søndag ble de skjønne tvillingene til søstra mi døpt, og da fikk jeg æren av å lage dåpskaka ♥ Vakre søstra mi pyntet med søte små karuseller på dåpsbordet (inspirert av nydelige Fotballfrue) – dermed måtte såklart hovedkaka være en karusell! hihi.

KL5A9256_karusellkake_kake_diy_cake

Jeg har aldri laget en slik kake tidligere, en spennende utfordring! Selve kaka er sjokoladekake dynket med appelsinjuice og fylt med nougatkrem – all pynt har jeg laget i marsipan. KL5A9230_karusellkake_kake_diy_cake

Dagene i forkant av dåpen gikk med til forberedelser, og begge søstrene mine og jeg var hjemme hos mamma og stefaren min – med alle småtassene våre! Herlige (og innholdsrike/fullstappede) dager ♥ Tvillingsøstra mi bor i Spania, så ekstra stas med besøk!

KL5A9277 copy

Nam! ♥

Hestene er massiv marsipan, bittelitt (!) tidkrevende å lage… Lager du karusellkake selv anbefaler jeg at du lager disse flere dager i forkant slik at de rekker å tørke godt og kan holde fasongen sin. Og ikke minst slik at du rekker å komme i mål! (tar NOEN timer å lage selve kake også, hihi!) Jeg har brukt ekstra hvit marsipan ifra Pals.

Her hos meg er det kakebaking & dekorering i dag – til konfirmasjon på søndag. Forhåpentlig blir det tid til mer pc iløpet av helga slik at jeg etterhvert kommer igjennom mailboksen som er FULL ♥ Gårsdagen forsvant helt i Notodden, der STORKOSTE jeg meg med kurs sammen med herlige Nopro Vekst-gjengen!! Gleder meg allerede til neste gang!! ♥ Direkte ifra kurset bar det videre til kundekveld på Tuven Senter hvor jeg traff mange herlige jenter – tusen takk for en koselig kveld ♥ 16timer senere var jeg hjemme igjen.

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG dag i dag! ♥

Stor klem,

- tone3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0