ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Rosa konfirmasjonskake – inspirert av invitasjonene! }

_konfirmasjon_kake_konfirmasjonskake_rosa

Rosa konfirmasjonskake!

Jeg håper du har en NYDELIG helg! ♥ Forrige helg var jeg så heldig å få æren av å lage konfirmasjonskaken til vakre Malin, dette hadde herlige mamma´n boooket inn for leeeenge siden. En overraskelse til datteren – GØY!

KL5A9509 copy

Til konfirmasjonen hadde de scrappet NYDELIGE invitasjoner og bordkort – laget av kjempeskjønn rosa kartong med sommerfugler. Perfekt inspirasjon til kaka! Dermed designet jeg kaka i samme stilen – jeg var så heldig å få frie tøyler, UTROLIG gøy!! Dermed valgte jeg å lage kaka i tre etasjer (ik, hihi!) og modelere skjønne konfirmanten av marsipan. Selvfølgelig sittende med Mac´n sin i fanget!

KL5A9508_konfirmasjon_kake_konfirmasjonskake_rosa

Selve kaka er forresten sjokoladekake dynket med appelsin og fylt med nougatkrem. Malin er forresten JustinBieber-fan, dermed var det naturlig å ha med dette på kaka også! Her har jeg photoshoppa et bilde av de i sammen, marsipanrammen har jeg laget med en nydelig plakett-form ifra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) Spiselig bilde kan bestilles hos feks Kakeboksen (kode ToneroseDesign bittelitt rabatt der også)

KL5A9514 copy

Fantasiblomstene finner du trinn-for-trinn beskrivelse av i boka mi, eller så er du hjertelig velkommen på kurs hvor du lærer å lage slike blomster ♥

KL5A9510 copyEn liten saxofon måtte såklart også med, da konfirmanten spiller dette ♥ Ved siden av kaka laget jeg også 20cupcakes hvor jeg da laget wrappere med sommerfugl-kartong som matchet kaka (og bordkort etc) – gøy!! Ja, og noen cake pops også – nam!

Hjertelig takk for at jeg fikk æren av å lage dette Anniken ♥

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0