ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ rosa JustinBieber-inspirert konfirmasjonskake }

IMG_3542_rosa_justin_bieber_konfirmasjonskake_kake

Dagens kake er en konfirmasjonskake jeg laget til vakre Kaja – hjertelig takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥ Jeg har trukket kaka med lyserosa marsipan, alt pynt laget i marsipan. Disse romantiske utsmykkede blomstene gjennomgår vi på dette kurset, evt finner du fremgangsmåte i boka mi. Spiselige bilder får du kjøpt på nett, feks hos Kakeboksen.no (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) – evt kan du selvfølgelig printe selv! Sukkerark og spiselig blekk ♥ Husk å lage kakepynten flere dager i forkant, da rekker feks spiselig bilderamme etc å tørke/stivne nok til å kunne stå oppreist!

Her har jeg forresten Photoshop´a nydelige konfirmanten inn i et bilde jeg fant på Google av JustinBieber – alltid stas!! All pynt/detaljer henter inn interessene til konfirmanten

Håper dagens kake var til inspirasjon! Jeg har lurt på å sette opp konfirmasjonskakekurs i mai – send meg gjerne en mail om det evt er interesse for dette i Drammens-område, ville garantert blitt gøy! ♥ ToneroseDesign@gmail.com

Ønsker deg en HERLIG dag!

- tone3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0