ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ny gratis videosnutt // Cupcakes med sløyfe }

cupcakes med sløyfe video

Jeg håper du har en HERLIG dag! ♥ I dag vil jeg dele en ny liten gratis videosnutt med deg – her viser jeg hvordan du kan lage supersøte cupcakes med marsipanlokk og sløyfe av marsipan. Kjempeskjønne! Disse passer perfekt til jentekveld, barnedåp, konfirmasjon, bryllup – ja, det meste egentlig!

Du finner videoen på bloggen min under eller HER, eller så ligger den også på youtube – om du abonnerer på min youtubekanal vil du automatisk få mail når nye videoer blir lastet opp ♥ Har du lyst til å være med på kakekurs finner du info om dette her

Håper den kan være til inspirasjon – enjoy!

…pst, slikt “silkebånd” av marsipan med sløyfe er også perfekt nederst på en kake!

Stor klem ♥

cupcakes med sløyfe video

// Flere innlegg om kakedekorering finner du samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger