{ Rustikt dessertbord // bildedryss }


I dag kommer et bildedryss av dessertbordet jeg hadde med meg på Buskerud Storsenter under matfestivalen – hjertelig takk til alle som kom innom og besøkte meg der!

#takknemlig =)

Jeg fikk en del spørsmål om å dele bilder & detaljer på bloggen også, og selvsagt kan jeg gjerne det! ♥


Jeg laget istand et dessertbord i litt rustikk stil, det er så populært med låvebryllup osv om dagen – dermed tenkte jeg dette kunne være en stilig vri!

(også er jeg litt glad i rustikke detaljer selv, dermed tenkte jeg dette kunne være gøy å lage!)

Denne gangen har jeg forsøkt å holde alt enkelt, slik at man forholdsvis raskt og rimelig kan slenge sammen dette dessertbordet om feks ordner istand til en sommerfest.

Enkelt, stilig og rimelig!! =)

Her har jeg startet med å finne frem en gammel trekasse som jeg plasserte opp-ned midt på bordet. Dermed fikk jeg litt rustikk stil med en gang, samt høyde på bordet. Jeg kuttet til litt planker som jeg beiset med rustikk farge som matchet trekassa, dermed kunne jeg bruke disse som små fat rundt omkring på bordet og “binde sammen” den rustikke stilen på bordet.

Cupcakes plasserte jeg på et lite stettefat i glass, på et fat laget av en planke jeg kuttet i like store biter og beiset. De søte cupcakewrapperne og skiltene kommer snart for salg hos Japan Photo, de har allerede mange av mine kolleksjoner til dessertbord liggende ute for bestilling! =) På deres nettsider kan du enkelt bestille komplette dessertbord-pakker med personlige trykksaker som popcornbegre, etiketter, cupcakeskilt & wrappere etc med egne bilder og tekst ♥

 Supersøte papirsugerør fra FestFabrikken

Jeg designet litt ulike trykksaker i “tavle-stil” til dette dessertbordet, banneret du ser på bildet her kommer straks til gratis nedlasting på bloggen =)

Browniepinner – alltid populært!

Presses ut med en liten ustikker, legger et lag marsipan på toppen og fester søte papirsugerør til. Jeg pynter også ofte med et søtt flagg eller sløyfe, disse små personaliserte sugerørflaggene kommer fra mine kolleksjoner hos Japan Photo =)

Har du lyst til å bake brownies selv har jeg en supergod oppskrift på det HER – veldig enkelt å lage, og superdeilig! =)

Limer inn en liten video av hvordan jeg enkelt lager browniepinner for de som evt lurer på det ♥

Istedenfor mange kaker som krever en del baking, valgte jeg på dette dessertbordet å ha iskrem-bar og popcorn-bar. Enkle og deilige alternativer! Like populært i barnebursdag som i bryllup =)

Her har jeg plassert noen planker på toppen av den rustikke trekassa, slik at jeg fikk et par etasjer og dermed kunne plassere små glass med deilig strøssel på den ene “etasjen. Iskremkjeks og et søtt skilt fikk plass på den andre etasjen.

Strøsselet plasserte jeg oppi små glass, her har jeg brukt små tomatpurè-glass fra matbutikken. Jeg har pyntet disse med søte etiketter (Japan Photo) og en sløyfe av hamp-tråd. Vakre sølv-skjeer kjøpt på ebay =) Her har jeg brukt o´boy og et par typer kakestrøssel som strøssel til iskremen, men her kunne man selvsagt hatt VELDIG mange flere alternativer!! =)

Tips til strøssel:

O´boy, alle typer kakestrøssel, sjokolade hakket i biter, peanøtter eller andre nøtter i biter, smash i biter, oreokjeks eller annen kjeks i biter, lakrispulver, mintsjokolade, m&ms, hakket kokos, hakket daimsjokolade, minimarshmallows osv – her er det kun fantasien som setter grenser. Og selvsagt all mulig frukt og bær er VELDIG deilig =)

Finn frem det dere liker selv!

 For å pynte opp sausflaskene litt har jeg surret hamp rundt de, jeg festet enden med teip og snurret i vei. Enkelt og rimelig, og jeg synes det passet supert inn i stilen! Ikke minst litt mer nøytralt enn de knalle fargene som var på de ulike flaskene.

Jeg har også plassert kremfløte-krem-spray sammen med sausene, da noen liker dette sammen med iskremen =)

Om du har lyst til å lese litt mer om iskrem-bar i selskapet har jeg skrevet et eget innlegg om dette HER, der finner du også gratis print av dette søte lag-din-egen-iskrem-skiltet =)

På dette dessertbordet hadde jeg også en marsipankake, men om du ønsker en enklere variant/et enklere dessertbord kan selvsagt denne kaken gjerne byttes ut med et fat med fersk frukt i biter og bær feks – kjempedeilig!!

Har du lyst til å lære å lage en kake slik som denne er du hjertelig velkommen til å delta på kakekurs – da lærer du å lage en kake akkurat som denne om du har lyst til det. Du trenger ingen erfaring ifra tidligere! =) Du kan leser mer om kakekurs HER, og send meg gjerne en email om du lurer på noe =) ToneroseDesign@gmail.com

Om du har lyst til å lære å lage alle marsipanblomstene også holder jeg et eget kurs om akkurat dette – veldig mange velger å være med på både blomsterkurs og trekke-kake-kurs samme dag, og da lager de en komplett kake slik som denne iløpet av dagen. UTROLIG gøy, og det er ekstra gøy å se hvor stolte alle kursdeltakerne blir over alt de får til.

Takknemlig for å få lov til å drive med dette! =)

Under finner du en liten video som viser bilder ifra kakekurs – garantert en herlig dag! ♥

Tilbake til dessertbordet =)

Jeg laget også en popcorn-bar denne gangen, moro med litt variasjon! Popcorn er jo alltid populært, dermed tenkte jeg det kunne være en god idè =) Gratis print av disse skiltene vil også snart komme på bloggen om DU har lyst til å lage tilsvarende ♥


Jeg plasserte pocpornbokser og en porselenscoop på et lite trefat slik at man kan fylle sitt eget popcornbeger og smaksette det som man vil.

Som smaksvarianter hadde jeg salt, cheddar, sourcream, hvitløk osv – det krydderet jeg tenkte noen kanskje kunne få lyst på! Jeg brukte dipmix-krydderposer til dette, samt cheddar fra mac&cheese – disse smaker deilig på popcorn! =) Og moro med litt variasjon, ikke minst!! Det er faktisk også veldig godt med salt karamellsaus på popcornet… Namm! Dette stod også fremme sammen med de ulike sausene til iskremen =) Barna mine ville selvsagt gjerne teste ut popcorn-bar, og ville da veldig gjerne ha strøssel og sauser som egentlig var tiltenkt iskremen, så her er det bare fantasien som setter grenser, hihi.

 Have fun! =)

Som beholdere til litt ulikt popcorn brukte jeg rett og slett papirposer for å holde på den rustikke stilen. Det synes jeg fungerte kjempefint! =) Søte etiketter fra kolleksjonene mine hos Japan Photo, festet med en treklype =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste! =)

Ja, også har jeg rosa saft i drikkedispensere på hver side av bordet også – disse har jeg plassert på små stettefat for å få litt høyde på de. Her kan du selvsagt gjerne bruke maiskolbe-hermetikkbokser, eller små trekasser el, noe som passer inn i den rustikke stilen om du ikke har små stettefat liggende. Som beholdere til popcornet har jeg forresten brukt kubbelysestaker – gå gjerne en tur rundt i huset og se litt hva du har før du begynner planleggingen av et dessertbord. Ofte har man allerede masse som kan brukes som beholdere og fat, og slipper å kjøpe inn bare fordi man har lyst til å lage istand et dessertbord =) 

Håper du likte bordet, og at du fant litt inspirasjon til egen feiring!

Jeg har MANGE flere dessertbord liggende ute – du finner alle samlet HER. Der er det alt fra barnebursdag til dåp og jubileum =)

// all gratis print finner du samlet HER

// mer om mitt samarbeid med Japan Photo og personlige dessertbordkolleksjoner med bilder finner du HER

// oppskrifter finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...