ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Superdeilige brownies! // Oppskrift }

I dag kommer som lovet oppskrift på browniene jeg hadde med meg på Buskerud Storsenter under matfestivalen i helga – SÅ utrolig stas at det var så mange som elsket de!! ♥ Hundrevis av brownies fikk utrolig raskt bein å gå på =)

Hjertelig takk for noen herlige dager – superkoselig med besøk av så mange glade mennesker! ♥

Brownies er alltid deilig, og denne oppskriften synes jeg er UTROLIG god! (skulle jo bare mangle når den så og si kun innholder smør og sukker, haha!)

Definitivt verdt å teste ut =)

Når jeg baker brownies baker jeg den i langpanne (enten dobler jeg oppskriften og lager i vanlig stor langpanne, ellers steker jeg normal oppskrift i en mindre form/ca halv størrelse)

Jeg pleier gjerne å presse ut små browniebites (med en pepperkakeutstikker) som jeg dekker med et lite lag marsipan, deretter kutter jeg papirsugerør (fra FestFabrikken) i 3, og presser et av de midt i hver brownie. Dermed er de enkle å plukke med seg, og jeg har mulighet til å fargekoordinere både marsipan og sugerør med selskapet/dessertbordet/temaet. Sugerørene pynter jeg også ofte med et papriskilt eller en sløyfe =)

Jeg preger ofte også mønster i marsipanen når jeg lager browniepinner, om du har lyst til å se trinn-for-trinn av dette limer jeg inn en liten videosnutt fra da jeg laget browniepinner på God morgen Norge under:

Men det er selvsagt ikke et must å gjøre de om til browniepinner, vanlige browniebiter er også knallgodt!! Når jeg baker brownies pleier jeg gjerne å fryse ned en del (enten alle om jeg planlegger å bruke de til et selskap, veldig deilig å bake i forkant og smette i fryseren så slipper det å bli stress med masse baking rett før selskapet, eller at jeg fryser ned en del og bruker resten til besøk eller bare kos her hjemme) Brownies tiner raskt, og egner seg fint til frysing. Ikke minst er de superkjekke å ha liggende i fryseren om vi plutselig får besøk – perfekt ved siden av kaffe´n =) Jeg fyser de gjerne i tette plastbokser, jeg pleier å kutte de i biter før frysing – så legger jeg bare et lag plast eller mellomleggspapir i mellom og kan stable flere over hverandre inni plastboksen. Enkelt og lettvint!

(papirsugerør fester jeg i browniepinnene etter tining, da sparer jeg masse plass i fryseren)

Oppskriften jeg bruker på brownies har jeg funnet her, supergode!

BROWNIES:

3dl sukker • 4ss kakao • 1,5dl hvetemel • 1ts vaniljesukker • 1 klype salt • 150g smeltet avkjølt smør • 2 egg

Bland alt det tørre. Tilsett egg og smeltet sukker. Fordel røren i en 24-26 cm smurt rund form (jeg bruker en liten langpanne, og dekker denne med bakepapir. Om jeg dobler oppskriften bruker jeg en vanlig stor langpanne dekket med et par ark bakepapir). Stek kaken midt i ovnen på 160 grader i ca 30 minutter. Stekeovner varierer ofte i temperatur, så sjekk litt på slutten. Denne kaken skal være litt seig. Enjoy!

______________________________________________________

Kos deg masse med deilige brownies! ♥

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger