ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Sååååå stolt! }

Oppdatering:

Lyseblå luftballongkolleksjon linker: Dessertbordpakke // vimpelrekke // bordkort // invitasjoner, takkekort & meny

KL5A0273

I dag er jeg UTROLIG glad!!

Jeg har ventet lenge på dette – og det er virkelig litt sånn klype-seg-i-armen-følelse; utrolig spennende!! Jeg er VELDIG takknemlig for alle som spør om jeg kan designe trykksaker til dessertbord, jeg synes jo dette er utrolig gøy, men det tar mye tid å designe kolleksjoner for deretter å legge inn bilder, navn, dato osv osv. Jeg er jo som kjent LITT glad i å designe dessertbord, og synes det er supergøy å finne på noe nytt hver gang ♥ MEN, som mange kanskje har fått med seg har jeg nå inngått et designsamarbeid med selveste Japan Photo – dermed designer jeg kolleksjoner og de legger det ut i systemet sitt slik at DU kan bestille selv med DINE bilder/navn/dato osv osv!

Jippi jippi jippi!!

KL5A0195

I dag ligger altså de første par kolleksjoner ute i nettbutikk – FOR en følelse!! En dus gammelrosa rosekolleksjon og lys blå luftballongkolleksjon. Det kommer til å komme MYE mer, alt er helt ferskt nå – men du og du SÅ utrolig gøy og ikke minst spennende!!


KL5A0292

Du finner det aller første liggende hos Japan Photo HER – klikk deg videre for å se kolleksjonene (husk å logge deg inn først) Ønsker du bordkort i samme design finner du dette HER, det vil straks komme invitasjoner, takkekort og menykort 0gså ♥ Den søte luftballong-kolleksjonen vil komme i lys rosa og mint også – supernusselig!!

KL5A0181

Øverst på siden, under fanen Japan Photo Designsamarbeid vil du etterhvert finne alt om samarbeidet / kolleksjonene, samt på sidene til Japan Photo selvsagt ♥ En ære å samarbeide med selveste Japan Photo! Og ekstra stas at alle jeg jobber med er så utrolig hyggelige – takknemlig!

Det kommer kolleksjoner som passer til konfirmasjon, bryllup, barnedåp, bursdag, jubileum, babyshower, utdrikningslag og hva du enn måtte å ha lyst til! Har du ønsker om kolleksjon er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail på ToneroseDesign@gmail.com.

SOM jeg gleder meg til fortsettelsen på dette her – stas om du har lyst til å være med og spre det glade budskap!

#takknemlig ♥ #JP_Festbord

Ønsker deg en vidunderlig kveld videre =)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger