ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ såååååå glade! }

KL5A4893-kopier-copy

Såååååååååå glade!

I dag er vi hoppende glade hele gjengen – spennende!! Dagen starten på nesten helt vanlig måte – tidlig oppe, barneklær, matpakker, drikkeflasker, ha-med-leike (det er STORT med ha-med-dag i barnehagen, krise å glemme leike/ting denne dagen!) alle mann avgårde og levering i barnehage, og deretter pendling til skole med skolegutten.

Meeeeeeeen. Gutta startet dagen som vanlig – men jeg og mannen pakket flyttelass og dro for å OVERTA vårt nye hus!! En helt utrolig merkelig følelse!! Vi har kjøpt hus tidligere – men da vi overtok huset vårt hadde vi akkurat giftet oss (dagen før!), ALT var nytt – og flyttelasset var ikke akkurat like stort. Vi hadde lite forventninger til området, men skal SI vi har stortrivdes på Åssiden/Drammen!! Området er nydelig, etter at barna kom til har det vært perfekt med Elveparken rett utenfør, vakre stier langs vannet, mange leikeplasser osv. Og for ikke å snakke om sol HELE tiden! Fantastisk deilig ♥ Meeeeeen, vi må jo bare tro det blir minst like bra i Modum! Det skal iallefall bli fantastisk herlig å komme så nære familie, samt få større plass.

I dag har vært en smule surrealistisk dag, kjempespennende! Gleder oss stort til å “bo oss inn” i det nye vakre huset vårt ♥ Vi har mange planer for litt oppussing etterhvert, gutta har VELDIG mange ønsker til rommene sine osv – gleder oss masse til å gå igang etterhvert!

#takknemlig

✭ Bilder kommer, det blir nok mye DIY ✭

Det blir vemodig å selge hjemmet vårt i Drammen som vi har blitt så glade i, men det hører jo med..!

Ønsker deg en fortsatt HERLIG dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0