ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ sjokolade // nisseslede // diy }

KL5A5610-copy

Jeg håper du har en VIDUNDERLIG lille julaften i dag! …tenk at det er julaften i morgen, her gleder unga seg helt utrolig masse – julen er virkelig MAGISK! Jeg har alltid vært glad i julen altså, men det kommer til nye høyder når man har barn – nå er jula blitt mer slik jeg husker den ifra barndommen – helt herlig ♥

Sender avgårde en virtuell sjokoladehilsen til deg i dag – enjoy!

Det finnes maaaaange herlige sjokoladeformer å få kjøpt, og de er veldig enkle i bruk. Smelt litt sjokolade – hell i forma – vent til det stivner, og smett ut søte små sjokolader. En kjempekoselig gave å ha med seg bort om man drar på besøk i jula ♥ Et par franske makroner med nougatfyll fikk også plass i sjokoladesleden – nam! Sjokoladesleden har jeg kostet med gull lustre dust, jeg er som kjent LITT glad i alt som glitrer.. hihi!

{ formene til slede etc har jeg kjøpt på globalsugarart.com }

Ønsker deg en fortryllende dag!

Stor klem

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger