{ Tall til adventskalender // Gratis print // Ruter }

Da har jeg designet litt flere adventskalender-tall til de som har lyst på =) Selv om jeg likte veldig godt tallene jeg brukte på julekalenderen til småtassene i fjor synes jeg selvsagt det er moro å bytte på litt, dermed designet jeg disse! Jeg er litt svak for skotskrutete mønster til jul, dermed ble det nettopp dette på disse tallene – håper du liker de! =)

I år regner jeg med å lage adventskalenderen til gutta på samme måte som i fjor, da samlet jeg alle de små gavene oppi denne gamle trekista. Det fungerte helt supert! Tidligere år har jeg hengt opp gaver nedover i trappa og mange andre ulike varianter – men det var nå utrolig lettvint å bare samle alle oppi ei kasse isteden! =)

HER finner du gratis print av gull-tallene jeg designet i fjor =)

Tall 1-12 til adventskalender julekalender tonerosedesign Tall 13-24 til adventskalender julekalender tonerosedesign

 

Tilbake til tallene jeg ville dele! =) Klikk på bildene under, da blir de større og egner seg bedre til utskrift. Skriv ut på glossy fotopapir, eller vanlig hvit kartong/ark – alt etter hva du ønsker =) Klipp rundt – og fest til gavene i julekalendere =)

…deretter er det bare å glede seg til desember! =)

Håper tallene falt i smak =)

Ønsker deg en HERLIG førjulstid!

Stor klem =)

// mer juleinspirasjon finner du samlet HER

// flere gratis print finner du HER

// boka vår JukseSuperMamma er den PERFEKT julegava – du finner den HER! =)

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...