ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Tips til ansiktsmaling // Sjablonger }

Så koselig at mange hadde lyst til at jeg skulle skrive litt mer om ansiktsmaling! =) Jeg tenkte at jeg kunne komme med et tips som gjør malingen enklere og raskere – passer kjempefint i feks barnebursdag osv der det ofte er mange barn som har lyst til å bli malt, og tiden er begrenset.

Bruk sjablonger!

Jeg har laget mine selv, men du kan også bestille dette ulike steder på nett (bla ebay osv) Dermed er det bare å male over sjablongene – og designet blir raskt klart! =)

 

Her hadde Lukas lyst på Minecraft-ansiktsmaling, ikke alltid like enkelt å vite hva man skal male når unga kommer med ønsker, haha!

Dermed har jeg brukt nesten bare sjablonger på dette designet; først malte jeg litt gult og grønt i ansiktet, deretter brukte jeg en sjablong med mange ruter i som jeg malte i litt ulike grønnfarger + svart, og til slutt brukte jeg et par andre sjablonger med minecraft-figur i to ulike størrelser. Raskt og enkelt! Denne kan selvsagt også males uten sjablongene, men da tar det mye lengre tid… =) Lukas ble kjempefornøyd =)Gutta vil jo gjerne ha skummel ansiktsmaling, dermed har vi her brukt sjablong og malt en hodeskalle + lagt til litt flammer på toppen av hodet.

Til dette designet har jeg også brukt en sjablong som minner om slangeskinn, dermed ble det litt “mer” ut av designet =) Er du på jakt etter idèer til ansiktsmaling ligger det MYE ute på nettet, ellers er det selvsagt gøy å bare prøve seg litt frem også =) Du finner mer om ansiktsmaling på bloggen samlet under kategorien karneval HER =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0