ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ ToneroseDesign på Holmen Senter // Matfestival }

Da er jeg invitert tilbake til Holmen Senter – jeg gleder meg! ♥

Jeg titter innom i dag for å fortelle deg at på lørdag er jeg på plass på senteret, superkoselig om DU vil komme innom og hilse på! =) Senteret arrangerer matfestival, og jeg kommer til å være tilstede på lørdag fra klokken 12-15.

Håper vi sees!

Jeg var så heldig å bli invitert til dette på Buskerud Storsenter tidligere i sommer, og i fjor – kjempegøy! Jeg gleder meg til en HERLIG dag! =) Jeg kommer til å ha med meg et dessertbord med enkle tips til egen feiring, spør meg gjerne om tips og idèer om du planlegger selskap! Eller til kakedekorering, jeg kommer også til å ha med meg litt utstyr og kan gjerne vise deg trinn for trinn hvordan lage en marsipanrose osv =)

Kom bort og spør meg! ♥

Håper vi sees! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

 

 

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0